Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Valentin napra kézfestés

Az apróságok is szeretik meglepni a társaikat, vagy éppen a szüleiket Valentin nap alkalmából. Számukra jó ötlet lehet kézfestéssel készült kép, üdvözlő kártya.
Tetszik? Oszd meg!

kézfestés

Összegyűjtöttem néhány ötletet, mit tehetsz, ha festékkel, és a tenyereddel, vagy éppen a gyermeket kezével szeretnél Valentin napi meglepetést készíteni.

Formázhatsz szívet a két tenyered egymás mellé helyezésével, mint az első képen. Ha ezt választod, akkor a hüvely ujjaiddal hajlítva tudsz szép, gömbölyű ívű szívet készíteni, amibe aztán a saját kis üzenetedet is bele írhatod.

Ha egy kivágott szív formát teszel a lap közepére, és ezután kented be a tenyered festékkel, majd nyomod rá a papírra, akkor a szív forma lap eltávolítása után a tenyér lenyomatod közepén ott lesz a szív alakú üres hely, ahová a festék száradása után beleírhatsz.

A következő lehetőséget a harmadik képen látod. Egy világosabb színnel kend be a tenyered, majd kicsit elfordítva nyomd a papírra. Ezután a másik tenyeredet kend be egy sötétebb színnel, és azzal alakítsd ki a szív másik oldalát. Figyelj arra, hogy mindig a világosabb színnel dolgozz először. Száradás után körbeírhatod szív formában a tenyér lenyomatodat az üzeneteddel. 

Az utolsó képen látható lenyomatot  azoknak ajánlom, akiknek kicsi gyermekül van. A picurka tenyerek édesen mutatnak anya, vagy apa keze közepén.

kéznyomda ajándékba

ajándék készítés

valentin napi ajándék

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.