Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Valentin napi üdvözlő kártya pöttyös szívecskékkel

A színes, pöttyös kis szívecskék kedves ajándékok. Főleg, ha a képeslap, amelyet díszítenek, személyes üzenetet rejt.
Tetszik? Oszd meg!

Szív üdvözlő kártya

Ez a kis üdvözlő lap könnyen elkészíthető, mégis tündéri darab.

Vágj ki egy színes, lágy kartonból egy 26X18 cm-es téglalapot. Ezt hajtsd félbe a 26 cm-es oldal közepénél, és tedd magad elé, mint egy kis könyvet.

Sima fehér lapból vágj ki egy 11X16 cm-es téglalapot, majd hajtsd ki a színes kartont, és belülről a jobb oldalára, középen elhelyezve ragaszd fel a kartonra. Ha majd teljesen megszáradt, erre írhatod az üzenetedet.

Most vágj ki egy fehér lágy kartonból egy 11X16 cm-es téglalapot, és ezt ragaszd fel az összehajtott színes karton felső oldalának közepére. Ez az üdvözlő lapot színe. Erre ragaszthatod fel a szívecskéket.

Vágj ki színes, pöttyös lapokból 6 db 3, 5 cm-es kis szívet, majd hajtsd félbe őket.

Fehér hímző fonalból vágj le 6 db 10 cm-es fonal darabot. Ezeket csokorszerűen ragaszd fel a lapra. Köss egy masnit a fonalból, vágd le a végeit, és ragaszd a fonal csokor tetejére.

Végül a félbehajtott szívecskéket az élükön beragasztózva tedd a fonalak végére. Miután megszáradt a ragasztó, igazíts a szívecskéken, hogy szépen álljanak.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.