Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Valentin napi nyaklánc kislányoknak

Helyes kis ékszert készíthetsz a kislányodnak, vagy akár együtt is dolgozhattok, hisz ezek a nyakláncok egyszerűek, könnyen elkészíthetőek.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nyaklánc


Mire lesz szükséged:


- szatén szalag,
- színes gyöngyök, vagy natúr fagyöngy, és festék,
- dekor gumi a szív elkészítéséhez,
- olló, ecset

Vágd le a szalagból a megfelelő méretet. A végeket érdemes elvarrni, hogy ne bomoljon fel hamar.


festett gyöngyökKészítsd elő a gyöngyöket, vagyis fesd meg őket, ha szükséges.
Vágd ki a dekorgumiból a szívecskét, és lyukaszd ki a két oldalán.

Most már felfűzheted a szalagra a gyöngyöket, és a szívecskét is. Szépen mutat, ha a gyöngyök közé csomót kötsz a szalagra. Olyan, mintha kis gyöngyöket fűznél a nagyok közé, és rögzíti is a szemeket, ezzel tartósabbá téve a nyakláncot.csomózott kislány nyaklánc

szívecskés kislány nyaklánc


Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.