Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Valentin napi ajtódísz

Készíts néhány díszt a lakásodra Valentin nap alkalmából. A kedves színes, a hangulatos környezet jól hat a tél közepi hűvös hangulatra is.
Tetszik? Oszd meg!

A bemutatásra kerülő ajtódísz nagyon egyszerű, mégis látványos.

Drótból szív dekoráció

Nézzük mi kell hozzá: - drót, - vászon, - dróthajlító fogó (ha vékony a huzal, ez sem szükséges), olló

Csak nézd meg a képeket, és láss neki. Megjegyzésként csupán annyit mondanék, hogy minél sűrűbben fűzöd fel az anyagot, annál dúsabb hatást érsz el. Az ajtódísz szélessége, és mérete csak tőled függ. Találd ki, mekkora szívet szeretnél, és milyen vastagot, és ennek megfelelően hajlítsd a drótot, vágd az anyagot.

Drót szív

Drót hajlítás

Vászon anyag

Fűzés

Drót és vászon

Szív készítés

Drót dekoráció


Az ötletet Lindától kaptuk:

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.