Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Üdvözlő kártya kis tasakkal, szívküldi üzenetekkel

Egy szép üdvözlő kártya, amelyet magad készítettél, és egy finom csoki nagyon kedves Bálint napi ajándék lehet.
Tetszik? Oszd meg!

valentin napra üdvözlő kártya

A neten találtam ezeket a helyes kis kártyákat, amelyek minden egyes darabja egy kedves kis ajándék. Nézd meg a képeket, és készítsd el a saját Valentin napi képeslap üzenet gyűjteményedet az itt kapott ötletek alapján.

Vegyél egy darab natúr, vagy színes kartont. Díszítsd ízlésed szerint. Ez lesz a kis üdvözlő lapot alapja. Készíts egy kis tasakot színes kartonból, amelynek a széleit ragaszd fel az alap kartonra. Ha kicsit ferdén ragasztod, akkor dekoratívabb az összhatás. Ragaszthatsz az alapra előre gyártott színes borítékot is.

Díszítsd a tasakot, borítékot ízlésed, kedved szerint szalaggal, zsinórral, felirattal, vagy éppen egy szép rajzzal.

Vágj ki mindenféle formájú, alakú szíveket, virág formákat, madár formákat színes lapokból (scrapbook papírokból nagyon szép, színek darabokat lehet kapcsi csomagban a hobbi boltokban). Mindegyik kis kivágott forma hátsó felére írj üzeneteket, majd tűzd bele ezeket szépen elrendezve a kis tasakba, borítékba. Ha ezzel elkészültél, akkor már át is adhatod az ajándékodat.

Ötlet: Ha alapnak egy karton képkeretet veszel, akkor annak a hátsó felén van támasztó. Így az elkészült üdvözlő kártyád nem is kártya lesz, hanem egy kis üzeneteket tartó kép, amely szép dekoráció lehet egy lakásban, íróasztalon. 

bálint napra üdvözlő kártya

üdvözlő kártya készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.