Töltött szív Valentin napra

Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Tetszik? Oszd meg!

Szív ajándékcsomag

Sokszor éppen egy apró ajándék okozhatja a legnagyobb örömet egy ünnepen. De vajon miért? A saját készítésű ajándékok szívből jönnek, és személyesek. Ezért a Valentin nap az egyik legtökéletesebb alkalom, amikor megajándékozhatod a párod valamivel, amit magad készítettél neki.

Ajándék szívvel

Amikor saját készítésű ajándékot szeretnél készíteni, akkor nem feltétlen kell nagy dolgokra gondolni. Itt a kreativitásod, az időd az, amivel legügyesebben gazdálkodhatsz.

A képeken láthatsz sütis papírból, újságpapírból készült szíveket. Ezek a szívek cukorkával, csoki drazséval vannak megtöltve, és cérnával összeöltve. 10-15 perc alatt el tudod készíteni. Ha pedig már a helyükön vannak a finomságok, akkor gondolkodhatsz a díszítésen.

Készíthetsz több szív édesség tartót. Ezeket feliratozhatod a számodra legtöbbet jelentő szép szavakkal, vagy ragaszthatsz masnit, szalagot, apró dekorációs elemeket az üresebb felületekre.

Nem feltétlen kell édességgel megtölteni a szívek hasát. Tehetsz bele kis ajándékokat, üzeneteket is. Ötletelj, lepd meg a párod!


Jó munkát, vidám alkotást!


Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.