Szótábla

Ajándékozz szótáblát. A táblára felírhatód a megajándékozott nevét, vagy egy számotokra sokat jelentő szót, kifejezést.
Tetszik? Oszd meg!

szótábla ajándékba

Mi kell hozzá: Fa tábla, hosszú szárú szögek, színes fonalak, és kalapács.

Az alap mindenképpen fa alapanyagú legyen, amibe könnyedén bele lehet verni a szögeket. Lehet ez egy polc darab, vagy egyéb fa lap, aminek meg van a vastagsága ahhoz, hogy a bele vert szög ne lyukassza át.

Fesd le a kívánt alapszínűre a fa lapot, majd sablon segítségével rajzold fel a lapra a betűket. Ezután vonalzó segítségével rajzold be a szögek helyét. Ha ezzel is végeztél, akkor fogd a kalapácsot, és a szögeket, és szép egyenesen tartva azokat, a kijelölt pontokon verd bele a fa alapba. Egy fa kocka, vagy egyéb megfelelő méretű tárgy segíthet abban, hogy minden szögből egyforma méretű rész álljon ki a fából. A szög beverése után tedd a mércéül szolgáló tárgyat a szög feje alá, és ellenőrizd, hogy áll a szög.

Ha már minden szög a helyére került, akkor jöhetnek a fonalak. Először csak egy színnel dolgozz, és csak egy betűn. Szépen tekerd egyik szögről a másikra a fonalat. Minden szögön egyszer hurkold át a fonalat, hogy biztosan álljon. Érdemes először minden betűn átmenni egy színnel, mert így látod, melyik szín mennyire domináns, menni kell még belőle.

Használj vékony hímző fonalat. Ezekből van sok szín, és szép fényesek.

ajándék fali dísz

falra szerelhető ajándék

ajándék készítés

kép a falra

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.