Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szívek a kalitkában

Készíts kis papír kalitkát a kedvesednek, amelyben kis szívek függenek kismadarak helyett. Ezt kiteheti az íróasztalára, és ha rápillant, Te jutsz eszébe.
Tetszik? Oszd meg!

bálint nap

Szükséged lesz fehér, és színes kartonlapokra, színes csomagoló papírra, cérnára, ragasztóra, ollóra, szikére, és kis apróságokra, ami a kalitkát egyedi díszítésűvé teszi.

Vágj ki kartonból egy 13 cm átmérőjű kör alapot. Ezt fedd le színes csomagolópapírral.

Vágj a fehér kartonból 6 darab 44 cm hosszú 1 cm széles csíkot. Ezeket a csíkokat helyezd egymásra kör alakban, és a középponton ragaszd össze a csíkokat. Esetleg egy Milton kapoccsal is rögzítheted.

Vágj ki színes szívecskéket, és damillal, vagy cérnával rögzítsd a csíkok középpontjához, ahol egymáshoz rögzítetted őket.

Vágj egy 43 cm hosszú, 2 cm széles csíkot a kartonból, és ezt ragaszd fel a kalitka alap peremére körbe. Alulról ragasztó szalaggal stabilizálhatod.

Rögzítsd ragasztóval a két cm-es keret külső oldalához egyenlő távolságba a kalitka rácsát képező csíkokat. Így megkapod a kalitka formát, amelyben már ott vannak a szívek.

Fedd be színes csomagolópapírral a kalitka peremét. Így elfeded a szár csíkok ragasztását is.

Most már csak díszítened kell a kalitkát kívülről. Tehetsz rá virágot, feliratot, ahogy a képen van, de bármi mással is próbálkozhatsz. Szalaggal, gyöngyökkel, stb.

valentin nap

ajándék készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.
Valentin napon nálunk is egyre inkább szokás megajándékozni azokat, akik kedvesek a szívünknek. Egy egyszerű képeslapba is sok szeretete sűríthetünk.
Tündéri apró meglepetés Valentin napra, amellyel kedveskedhetsz azoknak, akiket szeretnél megajándékozni február 14-én.
Egy szép üdvözlő kártya, amelyet magad készítettél, és egy finom csoki nagyon kedves Bálint napi ajándék lehet.