Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szívecske cukorral, rágóval

Tündéri apró meglepetés Valentin napra, amellyel kedveskedhetsz azoknak, akiket szeretnél megajándékozni február 14-én.
Tetszik? Oszd meg!

valentin napi ajándék

Szükséged lesz hozzá piros kartonra, celofánra, vagy átlátszó nylon darabra, lyukasztóra, vagy ragasztóra, ollóra, és dísz szalagra. Na és persze a töltelék édességre.

Többféle módon is elkészítheted ezt az ajándékot. A legegyszerűbb, ha kivágsz egy szív formát a kartonból, és a celofánból, vagy  nylonból. Mindkettőnek a széleire lyukasztóval készítesz lyukakat egyenlő távolságra egymástól, majd egy szalaggal “összevarrod” a két réteget. Az utolsó “öltések előtt pedig, mielőtt körbe érnél, megtöltöd a szívet édességgel. Végül lezárod a kis ajándék csomagot.

A másik módszerrel ablakos szívet készíthetsz. Egy sablon segítségével vágj ki két egyforma méretű szívet. Az egyiknek szikével vágd ki a közepét úgy, hogy egy kb 1-1,5 cm széles szív keretet kapj.

A tele szívformának a peremét kend be ragasztóval, majd a közepére tegyél cukrot, csokit, rágót, amit szeretnél. Boríts rá egy celofánt, vagy nylont úgy, hogy a ragasztó csíkba nyomd bele a széleit. Tartsd rajta az ujjaidat, amíg mindenhol  megszárad a ragasztó. Javítsd ott, ahol még elválik a celofán a papírtól. Ha már mindenhol leragadt, akkor vágd körbe a celofán darabot a szív forma mentén. Végül a szív keretet ragaszd rá a celofánra. Így eltünteted a ragasztós csíkot, és már kész is a kis ablakos ajándék csomagod.

bálint napi ajándék

ajándék készítés

szív tasak

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.