Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szív dekoráció zsírkréta morzsákból

Még a végén igaza lesz a papának, aki örök gyűjtögető. Ne dobj ki semmit, mert valamire még jó lehet. Nos, most a maradék zsírkrétára is igaz ez.
Tetszik? Oszd meg!

Megmutatom, hogy használd fel a gyerek letört, nem használt zsírkréta darabjait.

Viasz szív

Szerezz de viasz papírt, vedd elő a zsírkrétákat, vágj ki néhány különböző méretű karton szívet, izzítsd be a vasalót (a legalacsonyabb hőfokra), és láss hozzá:

zsírkréta szív

zsírkréta dekor

Faragj a zsírkrétákból ceruzafaragóval tetszés szerinti színeket egy viaszpapírra.

vasalt kép

Rakj egy réteg viaszpapírt a zsírkréta faragványra, majd a vasalót a legalacsonyabb kokra melegítve vasald át a viaszpapírt, alatta a zsírkrétát. Vigyázz, hogy a papír ne égjen el.

szív dekoráció

Ha végeztél a vasalással, akkor vágj ki különböző méretű szív formákat, amelyeket sablonként fogsz használni.

szív dísz

Tedd a sablont a vasalt viaszpapír fölé, rajzold körbe, és vágd ki a szívet.

díszek szívből

A kivágott szívet kösd szalagra, és tedd ablak elé. Készíts annyi szívet, amennyit szeretnél. Legyenek más más méretűek, és a színük is legyen változatos. Nagyon szépen játszik rajtuk a fény, amikor besüt a nap. Legjobb helye a függöny karnison van. Oda sokat fel tudsz kötni.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.