Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szív boríték Valentin napra

Amikor közeledik a Valentin nap, akkor elgondolkodunk, milyen apróságokkal ajándékozhatnánk meg a szeretett személyt.
Tetszik? Oszd meg!

Ez a kis szív boríték kedves apróság lehet Valentin nap alkalmából.

valentin üdvüzlőlap

Válassz ki egy szép csomagoló papírt, majd vágj ki belőle egy szív formát. Írd a szívre az üzenetedet. Ez lehet egy kedves idézet, vagy a saját szavaiddal mondd el, mit érzel, mit gondolsz. Rajzolhatsz is a szívecskére.

Végül a képen látható lépések szerint hajtogass borítékot a szívből.

Először a két oldalát hajtsd be. Ezután a felső, íves oldalt hajtsd be, végül a kis csúcsos oldallal zárd le a borítékot. Egy kis ragasztó pöttyel rögzítheted is.

bálint napi üdvözlőlap

Jó munkát, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.