Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Süthető gyurma szív kitűző

A süthető gyurma könnyen kezelhető, és a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki készíthet belőle ötletes, egyszerű, dekoratív ajándékokat.
Tetszik? Oszd meg!

süthető gyurma szív valentin nap

Ehhez a kis kitűzőhöz szükséged lesz rózsaszínes, lilás árnyalatú süthető gyurmára, egy kitűző alapra, vagy biztosító tűre, egy fogpiszkálóra, és néhány medál klipsz, záróelem egyéb, amire a szívecskéket felfűzöd.

A gyurma szíveket úgy formázod meg, ahogy szeretnéd. Készítheted egy színből, vagy több színt összedolgozhatsz. Lehet a szív felemás, vagy összeállhat például kis gyurma csíkokból. Lehet egy kis rózsaszín alap, és belenyomva a közepébe egy pink kisebb szív, vagy éppen pöttyös szív. A fogpiszkáló segítségével írhatsz is a szívekbe, vagy éppen az alaptól eltérő színnel kis feliratokat is nyomhatsz bele gyurma csíkokból. Ez már a kreativitásodon múlik.

A szívecskéket még a sütés előtt szúrd ki a fogpiszkálóval ott, ahol az akasztó elemet keresztül akarod húzni rajta.

Végül néhány perc alatt süsd ki, vagy főzd ki a gyurmát. Miután kihűlt, kend be gyurma lakkal, hogy fényesebb legyen, aztán a száradás után állítsd össze a kitűzőt.


Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.