Saját készítésű üdvözlő lap

Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin üdvözlőlap

Ha szeretnéd elmondani, vagy éreztetni a pároddal, hogy fontos vagy neki, akkor tedd meg. Ne félj attól, hogy túl nyitott vagy, ne félj elmondani, mi zajlik benned. Mert ha érdemes rá, akkor kell, hogy tudja, ha nem érdemes rá, akkor meg mit keresel mellette. Ha szeretsz, akkor azzal a szeretett félnek minden formában tisztában kell lennie. A szerelmet, a szeretetet nem csak kimutatni, kimondani is szükséges. Mindenki másból ért, mindenki másként szereti adni, és kapni is.

A képen látható kis saját készítésű képeslap egész sorozat szép gondolat kifejezésére alkalmas. Tegyél az alapként választott kartonra minél több színes, vidám, hajtogatott kis borítékot, és mindegyikbe írj személyes üzeneteket, amelyekkel elmondod mit gondolsz, mit érzel. A karton lapra pedig írd rá, hogy “Valentin napra”, vagy “Boldog Valentin napot”


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.