Saját díszítésű bögre

Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Tetszik? Oszd meg!

Saját készítésű bögre

Amikor magad készítesz el egy ajándékot, hiába készíted leírás alapján, vagy használsz sablont. A végeredmény mindenképpen egyedi lesz. Hiszen kétszer te magad sem tudsz teljesen, tökéletesen egyformát alkotni.

Ha szeretnél jelen lenni a párod minden reggeli kávéjánál, a nyugodt, békés teázós percekben, akkor készíts Valentin napra szerelmes bögrét a kedvesednek.

Vásárolj egy sima felületű, szép ívű füllel díszített, egy színű bögrét, és néhány kerámia filcet.

Gondold át, milyen mintával, vagy felirattal szeretnéd díszíteni. A netről sokféle sablont, feliratot, formát ki tudsz nyomtatni.

Szíves bögre otthon

A sablont vágd körül, majd általános hobbi ragasztóval rögzítsd a bögre felületére. Ha stabil a sablon, akkor kezdheted a pöttyözést. Használhatsz egy színt, vagy keverhetsz több színt. A sablon körül pöttyözz legsűrűbben.

Ha végeztél a pötty mintázással, akkor távolítsd el a sablont, majd a kerámia festék leírásának megfelelően stabilizáld a díszítést. Van olyan festék, amelyiket ki kell égetni sütőben. A termékleírás mindent pontosan megad.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.