Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Romantikus fali kép Valentin napra

Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Tetszik? Oszd meg!

Fali kép romantikus

A szerelmedre hatni szeretnél, a figyelmét kívánod, a jelenjében, és az emlékeiben szerepelnél. Készíts egy képet, amellyel kifejezed a benned levő érzések egy részét. Ajándékozd meg a gondolataidat kifejező alkotással. Rakd ki ezt a képet az otthonában, a munkahelyén. Így veled lehet akkor is, amikor éppen nem vagy jelen.

A kép elkészítéséhez nem kell művésznek lenned. Elég egy kis fantázia, és kreativitás.

A képkeretet vásárold meg a neked tetsző színben, vagy egy natúr keretet fess át festékszóró sprayvel.

Válaszd ki azt a jelképet, amely számodra a leginkább adja vissza a szerelmet képi formában. Mint például a fa a képen, melynek ezer ága közül egyazon darabba kapaszkodik a két szív.

A formát vágd ki egy kotta lapból, egy könyvből. A képkeret alapjára ragaszd az egy színű alapot, majd arra a kivágott mintát.

Ha a kép még nem teljes számodra, akkor egészítsd ki szívekkel, pillangóval, madarakkal, préselt virágszirmokkal. Bármivel, ami számodra teljessé teszi.

Ha úgy érzed, már kifejezi a kompozíció azt, amit el szeretnél mondani, akkor készen vagy.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.