Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pöttyös szív Bálint napi dekoráció

Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Tetszik? Oszd meg!

pöttyös szív dekoráció

Nem kell bonyolult dekorációkat készíteni egy egy ünnepre. Vannak egyszerű, mégis nagyon helyes ötlete. Ilyen például ez a karton szívecske is. Ha beszerzel néhány szép színű szalagot, kartont, akkor az már önmagában is dekoratív. Ezek után már csak egy kis alkalmi formát kell adnod neki.

Egy piros, rózsaszín, vagy pink alapon pöttyös kartonból kivágott szív forma, amit megbolondítasz egy kis nyújtással, vagy például egy farkincával, mint a képen látható szívecske. Néhány színes, mintás, a karton alapszínéhez passzoló szalag darab, és már kész is a Valentin napi dekoráció.

Sőt, a dekorációt személyes ajándékká is formázhatod, ha a karton szív másik oldalára kedves, személyes üzeneteket írsz.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.