Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pom Pom Valentin dísz

Készíts pom pom-okat, sokat sokat, és állítsd össze belőle a Valentin napi dekorációt. Egyszerű, szórakoztató, és a gyerekek is imádják.
Tetszik? Oszd meg!

Pom pom szív

Szükséged lesz legalább kettő fonal gombolyagra. Válassz olyan színeket, amilyen dekorációt szeretnél. Helyes együtt a piros - rózsaszín, a piros - fehér, rózsaszín - fehér. Ha kisgyereknek készíted, egy kis lilát is keverhetsz bele.

Szerezz be egy kör, vagy szív alakú alapot.

Készíts el sok sok pom pom-ot úgy, hogy az összekötő fonalat hosszúra hagyod. Ezzel fogod az alapra kötögetni a pom pom sokaságot. Minél sűrűbben kötöd fel, annál helyesebb, és pom pom-osabb lesz :))

Láss hozzá a pom pom tömeg elkészítésének a képek alapján. Úgy 30 - 40 darabra lesz szükséged:

Pompom készítés

pom pom készítés

pom-pom készítés

fonal gombóc

színes fonal ajándék

rózsaszín pom pom

pom pom díszek

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.