Még több apró Valentin napi ötlet

Gyors, és egyszerű Bálint napi ajándék, és dekorációs ötleteket találsz ebben a blogbejegyzésben. Nézegesd, vegyél ötleteket, és alkoss.
Tetszik? Oszd meg!

3D üdvözlő kártya:

3d szív kártya

3d szíves

Vágj ki 2x12 db szívecskét különböző mintájú színes papírokból. Az alsó szíveket ragaszd fel a ketté hajtott papírra, majd a felső szívet varrd rá az alatta lévő szívre úgy, hogy pontosan fedjék egymást. Ezután hajtsd ketté a varrás mentén a felső szívet. Így eláll az alatta levőtől. Az üdvözlő kártya belsejébe ragassz 5-10 mm-el kisebb piros lapot, és erre írd az üzenetedet. Így kívül - belül szép, ízléses, kedves lapot adhatsz át a párodnak.

fonal szív

Kartonból vágj ki szív lapokat, majd ezeket tekerd be színes fonallal. Ha kész vagy, ragaszd fel egy lapra a szíveket. Lehet belőle üdvözlő kártya, vagy akár egy helyed kis dekoráció is.

üvegbe zárt szerelem

Egy üvegnyi kedves szó: Fogj egy dekoratív üveget, egy szép szalagot. Vágj ki sok színes szívet papírból. Mindegyik szívre írj egy kedves szót, hajtsd ketté, és dobáld az üvegbe, amíg tele nem lesz. Tedd rá a tetejét, kösd át a színes szalaggal, és már kész is az ajándékod.

dekor szív

Szív dekoráció csomagoló színes selyempapírból. Vágj ki vastag kartonból egy nagyobb szívet, vagy vékonyabb kartonból kettőt, és ragaszd össze. A tetejére köss szalagot. Vagdosd fel a selyempapírt pici téglalapokra, aztán hajtsd össze őket úgy, hogy a közepénél a szívre tudd ragasztani. Minél sűrűbben ragasztod, annál szebb lesz. 

papír rózsa

Hogyan készül a papír virág? A képek megmutatják. Ezeket aztán felhasználhatod csokor készítésére, függő díszhez, vagy éppen üdvözlő kártya készítéshez.

szív girland

Vágj ki színes szíveket. A szívek belsejét is vágd ki. Használj legalább 3 színt, vagy árnyalatot. Ha készen vannak a szívek, akkor fűzd fel őket, és lógasd le a plafonról, csillárról.

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.