Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Készíts kedvesednek díszpárnát Valentin napra

Egyszerű, és kedves ajándék ez a díszpárna, amelyről mindig Te fogsz eszébe jutni a párodnak, akárhányszor csak rápillant a szívecskére.
Tetszik? Oszd meg!

Szív párna

Mire lesz szükséged:

- megfelelő méretű egy színű anyag, olyan, ami nem bomlik könnyen,
- egy darabka színes anyag, amelyből a szív készül,
- olló, filc,
- töltő anyag, vagy egy régi párna,
- varrógép

Nézd, hogy készül:

Mielőtt nekiállsz, döntsd el, mekkora párnát fogsz készíteni, és erre mekkora szívet szeretnél vágni. Ennek megfelelően szabd ki a párna elejét, hátulját.

Színes textil

1 - Vágd téglalap alakúra a színes anyagot, amiből a szív lesz, majd cérna segítségével ráncold meg a két hosszabb oldalát a képek szerint.

virágos anyag

Ilyen lesz, miután mindkettő oldalával elkészültél.

Díszpárna készítés

2 - Fogd a párna elejét, és tűzd fel a közepére a színes anyagot. Ugyanezen az oldalon maradva varrd fel a párna huzatra a színes anyagot.

rajzolj szívet

3 - Mikor felvarrtad az anyagot, fordítsd meg az egészet, és rajzolt meg a szív vonalát halvány színnel. Ha ezt még az anyag felvarrása előtt megteszed, akkor könnyebben boldogulsz, de akkor ügyelj arra, hogy szív tényleg középen legyen.

varrj párnát

4 - Varrd körbe varrógéppel a rajzolt szív vonalát.

Szív forma kivágás

5 - Fogj egy ollót, és a varrás vonalán belül a képnek megfelelően vágd körbe a szívet. Ezután már csak össze kell varrnod a párna elejét, és hátulját, belerakni a tölteléket, és már kész is a mű.

Díszpárna sajátkézzel

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.