Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Képeslap színes gombokból

A színes gombok sok dísz elkészítésében segíthetnek nekünk. Bármilyen ünnepre felhasználhatóak a megfelelő színből, formából.
Tetszik? Oszd meg!

valentin napi képeslap

Soha ne dobd el a leszakadt gombokat, vagy ha kidobásra ítélsz egy ruhát, arról feltétlen szedd le a színes darabokat. Persze tudsz venni gombokat a rövidáru boltokban, sőt, most már a hobbi boltok egy része is árul gomb csomagokat. Mégis, ha van saját készleted, akkor tudsz abból dolgozni. Ehhez az üdvözlő kártyához piros, és fehér filcre, lány kartonra, és persze színes, sokféle formájú gombokra, és néhány gyöngyre lesz szükséged.

Vágd a kívánt méretre a kartont, és hajtsd ketté. Készíts szív sablont a legnagyobb szívhez. Piros filcből vágd ki az alsó réteget forma ollóval, cikcakk ollóval, vagy használj egyenes élű ollót, majd vágd be a szív szélét.

Vágj le a sablon széléből néhány millimétert, és a következő réteg filc szívet ennek a kisebb sablonnak a segítségével vágd ki. Ennek a szélét más mintával vágd körbe.

A két szívet rögzítsd egymásra ragasztóval, vagy varrd össze.

A harmadik, fehér filc szívhez a sablonból megint vágj le néhány millimétert. Miután kivágtad egyenes élű ollóval a szívet, ragaszd, vagy varrd fel rá egyenként a gombokat, gyöngyöket. Végül a fehér filc szívet ragaszd rá a piros alapokra.

Az üdvözlő lapot írd meg, Itt találsz segítséget, ha idézetet,  üzenetet keresel. Ha elkészültél, akkor ragaszd fel a díszített szívet az üdvözlő lapod elejére. Piros, fehér hímzőfonalból készült masnival díszítheted még.

Nem csak fehér, piros színekkel dolgozhatsz. A színes, vagy akár egyszínű összeállítás is szép, hangulatos. Nézd csak:

valentin napi üdvözlőlap

valentin napi üdvözlőkártya

valentin napi ajándék

valentin napi meglepetés

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.