Katica üdvözlő kártya

Készíts katica üdvözlő kártyát, amely elviszi az üzenetedet. Ezt az ötletet dekorációnak is felhasználhatod, vagy akár szülinapi meghívónak is.
Tetszik? Oszd meg!

katica sk

katica képeslap

Mi kell hozzá: Lágy kartonok (fehér, piros, fekete), nyalóka, fekete krepp papír, két szem (hobbi boltból), olló, 

Milton

milton kapocs, vagy más néven jancsiszög.

katica dísz

Egy bögrét, vagy nagyobb poharat használhatsz kör mintának. A fehér kartonból vágj ki egy körlapot. Erre írd fel az üzenetedet. Ötleteket gyűjthetsz a “100+ Szerelmes Üzenetek” blogbejegyzésből.

A piros, és a fekete kartonból szintén vágj ki egy egy körlapot. Ezeket vágd ketté. A piros lapokból szikével vágj ki szívecskéket, majd a piros lapokat ragaszd a feketékre.  Így elkészültek a szárnyak.

A szárnyakat a milton kapoccsal rögzítheted a fehér lapra. Most már készen vannak a szárnyak.

katica édesség

Fordítsd meg a lapokat, és miután a nyalóka fejét bevontad a fekete krepp papírral, ragaszd az egészet a lapok hátuljára. Végül ragaszd fel a szemeket a katica fejére.

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.