Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Hajtogatott virágcsokor

Készíts saját virágcsokrot selyempapírból. Kedves meglepetés, dekorációnak se rossz, és nem hervad el. Ráadásul olyan színűre készíted, amilyenre akarod.
Tetszik? Oszd meg!

Ezek a virágok gyorsan, és egyszerűen elkészíthetőek.

Csokor szerelem

Mi kell hozzá:
Selyempapír, lehetőleg több színű, de ha van színes papírzsepid, azzal kis könnyű dolgozni
Zsenília szál (dísz drót)
Olló
Vonalzó

tavaszi dekoráció

Vágd azonos méretű téglalap alakra a papírokat. Tegyél egymásra 5-15 darabig annyit, amennyit akarsz. (Érdemes kis számúval kipróbálni)

Hajtogasd össze az egymásra rakott papír darabokat harmonika hajtogatással.Vágd le a hajtogatott csík végeit mindkét oldalon, hogy a virágok majd egyedi megjelenésűek legyenek. Vághatod háromszög alakúra, vagy fél körben, esetleg csak egy hegyes éllel.

anyák napja

Hurkold meg a zsenília szál egyik végét, és fűzd bele a hajtogatott papírt úgy, hogy a papír csíkot a közepén összehajtva a hurokkal meg tudd szorítani. 

névnapra

Most már elkezdheted egyenként széthúzni a lapokat. Finoman válaszd szét a rétegeket, és húzd szét mindet.

alkalomra

Ha végeztél az egyik oldallal, kezdd a másik oldalt is széthúzni.

Ötletek:
Ha szeretnéd, hogy a virág alján zöld levélkék legyenek, akkor az alsó réteg papírok (2-3 db) zöldek legyenek.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.