Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Díszdoboz saját kézzel

Készíts kartonból kis díszdobozt az ajándékod elrejtéséhez, alkalomhoz illő csomagolásához. Díszítsd úgy a dobozkát, hogy személyes legyen.
Tetszik? Oszd meg!

Dísz doboz

Szükséged lesz egy kartonra /a mérete attól függ, mit szeretnél a csomagba rejteni/, színes nyomdára, vagy színes filcre, celluxra, vagy egyéb ragasztóra, préselőre, de ha az nincs, akkor kapcsozó gépre.

díszdoboz

Vágd ki a megfelelő méretű téglalapot a kartonból.

dísz doboz készítés

Díszítsd ki a dobozt tetszésed szerint.

ajándék doboz

Ragaszd össze a karton hosszú oldalait úgy, hogy egy hengert kapj.

ajándék tasak

Lapítsd össze a henger egyik végét, és a présgéppel nyomd össze /ezt a hobbi boltokban tudsz venni/. Ha nincs présgéped, akkor használd a kapcsozó gépet. Ha vékony a karton, akkor egyet vissza is fordíthatsz rajra, és így szebb lesz.

ajándék tasak otthon

készíts csomagolást

Tedd az ajándékot a dobozba, és az ellenkező oldalhoz képest merőlegesen összefogva a hengert, ezt az oldalt is zárd le. Már kész is vagy .
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.
Valentin napon nálunk is egyre inkább szokás megajándékozni azokat, akik kedvesek a szívünknek. Egy egyszerű képeslapba is sok szeretete sűríthetünk.
Tündéri apró meglepetés Valentin napra, amellyel kedveskedhetsz azoknak, akiket szeretnél megajándékozni február 14-én.
Egy szép üdvözlő kártya, amelyet magad készítettél, és egy finom csoki nagyon kedves Bálint napi ajándék lehet.