Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Dísz boríték üzenetekhez

A leveled, üzeneted borítékja is legyen ünnepi, egyedi. Az ajándékozásnál a külső megjelenés is éppolyan fontos, mint amit a csomagolás rejt.
Tetszik? Oszd meg!

szív küldi üzenet

Vegyél elő egy egyszerű hosszú borítékot A/4-es laphoz. Nézd végig a képeket, és készítsd el a segítségükkel a te saját, egyedi dísz borítékodat.


Mi kell hozzá: boríték, olló, festék, vagy zsírkréta, esetleg színes ceruza, lyukasztó, és gy kis szalag.

szív küldi boríték

Jelöld be a sarkot, amit le kell vágnod. Ezt akkor tudod könnyen megtenni, ha először behajtod középre az oldalakat. Így tudni fogod, hol kell vágni.

szív küldi levél

Vágd le a sarkokat.

szív küldi szívnek

Díszítsd ki a borítékot az alkalomhoz illően. és lyukaszd ki a lyukasztóval a két pontot, ahol át fogod húzni a szalagot.

szív küldi üzi

üzenet szívből

szív küldi szívből

Fűzd át a szalagot a kép szerint a lyukakon.

szív küldi

Tedd az ajándékot, üzenetet a borítékba, és hajtsd be az oldalakat, köss masnit a szalagra.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.