Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Dekorációs ötletek Bálint napra

Öltöztesd díszbe a környezetedet, a lakásodat, szobádat, a munkahelyi asztalodat. Így a szíved automatikusan alkalmazkodik. Te is a Valentin nap édes hangulatába kerülsz.
Tetszik? Oszd meg!

Összeszedtem neked néhány olyan dekorációs ötletet, ami egyszerűen elkészíthető, és saját belátásod szerint változtatható. Amíg készül, addig is jól érzed magad, mert Te csinálod, a saját kezed alkotása.

Szív függő

dekoráció saját kézzel

Színes papírok, patent, és egy darab szalag. A színes papírokból négy négy egyforma hosszúságút kell vágnod. Párokban fordítsd szembe egymással, mielőtt méret szerint egymásra rendeznéd, mert így minden oldalról színes lesz a végeredmény. Ha nincs patent berakód, akkor használj lyukasztót, és szalaggal kösd össze a szív alját, és tetejét.

szív girland

Filcből előkészíted a csíkokat, aztán felszeleteled. A darabokat fűzd fel, és kis színes vatta, vagy filc golyókat fűzz a szívek közé. Lehet piros fehér a szívek színe, de használhatsz különböző rózsaszín árnyalatokat is. A fehér jól megtöri, és kihangsúlyozza az erős színeket, ezért érdemes használni.

szív díszítés

Ha meg tudod venni a szív alakú jegyzet tömböt, akkor nagyon egyszerű a dolgod, de ha nem, akkor vágd ki a szíveket. Ezután készíts mindenféle mintát a szívre. Bármit kivágsz, a másik részét felhasználhatod egy másik szívre. Nézd a képeket. Helyes, és egyszerű.

gépi kötött dekoráció

Ezt a szívet hungarcell alapra tűzött, előre elkészített gépi kötött virágokból készítették. Ha van otthon kidobásra ítélt gépi kötött vékony pulcsi, lehetőleg több színű, akkor azt óvatosan darabold széles csíkokra, hajtsd félbe a csíkokat, hogy a vágott végük befelé nézzen, tekerd fel kis gurigákba mindet. Kicsit összevarrhatod az aljukat cérnával, mert így könnyebben dolgozol vele, és nem fog letekeredni, miután feltűzöd az alapra. Minél sűrűbb, annál szebb. Ha nem bomlik az anyag, akkor be is vagdalhatod vékony csíkokra a virágok némelyikét, és így változatosabb lesz a végeredmény.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.