Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Cipzár szív képeslap Valentin napra

Valentin napon nálunk is egyre inkább szokás megajándékozni azokat, akik kedvesek a szívünknek. Egy egyszerű képeslapba is sok szeretete sűríthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin üdvözlőlap cipzár

Ez a képen látható helyes, és érdekes Bálint napi üdvözlő kártya könnyen elkészíthető bárki számára. Ami szükséges hozzá, egy karton lap a képeslaphoz, egy kb 25 30 cm-es piros, vagy akár más színű cipzár, fehér lap, filc, vagy toll, olló és ragasztó.

Szerezz be egy szép karton lapot, amely akár magában nyomott mintás, vagy egyszerű sima darab. Lehet fehér, vagy halvány pasztell színekből bármi, ha az tetszik neked jobban. Mindenképpen próbáld egymáshoz a színeket, és csak akkor kezdd el összeállítani a képeslapot, ha elégedett vagy a színek összhatásával.

A képeslapok mérete nem szabvány. Akkorát vágsz ki a kartonból, amekkorát szeretnél. Ha ezzel elkészültél, akkor hajtsd ketté. Most már kész a képeslap alapja. Ha sima felületű kartonból készül a képeslap, akkor akár azonnal elkezdheted megírni a belső felületre a személyes üzenetedet. Ha nyomott mintás a karton, akkor inkább lapra írd az üzenetedet. Ez is lehet színes. A lapot vágd ki akkorára, hogy a karton széle, és a lap széle között minimum egy cm méretkülönbség legyen. Így, ha felragasztod a kartonra, akkor az szép keretet ad neki.

Ha elkészültél a képeslap belsejével, csukd össze, és az elejére ragaszd fel úgy a cipzárt, hogy az alsó részén kicsit felhúzod a zárat, és ezt a felületet ragasztóval a képeslap elejének a közepére ragasztod. A  maradék részt visszafordítod, és a két végét egymásra illesztve a cipzár aljához ragasztod úgy, ahogy a lépen látod. Így ki is alakítottad a szív formát.

Végül egy kis karton csíkra felírsz egy kedves szót, vagy annak a nevét, akinek a képeslapot készíted. A csík végeit háromszög formában bevágod, majd a szív cipzárra ragasztod.

Most már elkészültél a Valentin napi üdvözlő kártyáddal.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.