Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Bálint napi kupon könyv

Adj beváltható szerelem kuponokat a kedvesednek. Ez nem csak kedves ajándék, de nagyon jó játék is lehet. Próbáld ki!
Tetszik? Oszd meg!

szerelem kupon sk

Vágj ki kis lapokat, és saját ízlésed szerint díszítsd ki mindegyiket. Ezután készítsd el a saját listádat, amely lehetőségeket felajánlod a kedvesednek. Néhány ötlet:

- Reggeli az ágyba

- Ráksaláta vacsorára

- Közös zuhanyzás

- 100 puszit kérek

- Ma Te viszed le a kutyát

- Olvasd fel a sport híreket

- Délelőtt 10-ig alszom, ne zavarjon senki

- Vacsora a …...étteremben

- Túrázni megyünk

- Gyere velem biciklizni

- Masszírozz meg tetőtől talpig

Igyekezz olyan lehetőségeket adni, ami tényleg örömet okoz a párodnak, és persze, neked kötelező teljesíteni, amikor benyújtja az aznapi kupont :))

Ha elkészültél a kártyákkal, akkor lyukaszd ki az egyik sarkát a lapoknak, és kis szalagokkal kösd össze. Jó szórakozást!

szerelmes üzenet

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.