Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Apró ötletek Valentin napra

Gondolj a kedvesedre, és lepd meg valami aprósággal. Nem kell mindig nagy dolgokra gondolni. Apró figyelmességek. Ez a kulcs.
Tetszik? Oszd meg!

Mutatok néhány ötletet, amit percek alatt, könnyedén el tudsz készíteni. Egy csokor virág mellett, vagy egy finom csokival édes kis meglepetések:

kis csupa szív figura

Ez a kis figura csupa szív. Dekor gumiból (hobbi boltok) szívecskéket vágsz ki, és ezeket a kép szerint egymásra ragasztod. Minél több árnyalatot használsz, annál érdekesebb lesz.

Bálint napi figurácska

Színes papír, olló, filc, esetleg kis szemecskék, és már készítheted is a saját Bálint napi figurácskádat. 

Bálint napi üdvözlet

Ezek a kis üdvözlő lapok egyszerű, de édes kis ötletek ahhoz, hogy elkészítsd a saját verziódat. A minta lehet filc anyagból, kartonból, színes papírból, dekor gumiból. Írj bele kedves üzeneteket. Válogathatsz a 100+ Szerelmes üzenetek blogbejegyzésből.

Cupido

WC papír guriga, egy kis vatta, filc, papír, dekor drót, és már kész is a saját kis Cupido-d.

is karkötők Valentin napra

Kis karkötők Valentin napra. Dekor gumi, csillám por, folyékony ragasztó, és vidám szalag kell hozzá, és a képek adta ötletek alapján megalkothatod a saját Bálint napi karkötődet. /A szalagok rögzítik a csuklóra a karkötőt/

Ceruza dísz

Ceruza dísz. Vágj ki kettő filc szívecskét, hímezd rá a kedvesed nevének kezdőbetűjét, öltsd körbe dísz öltéssel, ragaszd össze, és már kész is.

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.