Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Apró ajándékok Valentin napra

Készíts apró Bálint napi meglepetést a párodnak, kedvesednek. Írj rá kedves üzeneteket, amelyektől igazán egyedi, és személyes lesz.
Tetszik? Oszd meg!

Mutatok néhány egyszerű, kedves ötletet, amellyel meglepheted a szerelmed tárgyát.

Pillangó üdvözlő kártya

Lágy kartonból vágj ki egy pillangó formát. Négy kis fehér körlapocskát ragassz a kép szerint a szárny részekre, kis szívecskékkel díszítsd a körlapocskákat, aztán írd meg az szárny szélére körbe az üzenetedet. A “Még több szerelmes üzenet - vallomás“ blogbejegyzésben találsz ötleteket.

Végül vágd be középen a pillangót, és fűzd bele a nyalókát, amelyre felragasztottad, vagy rajzoltad a szemeket, esetleg csápokat.

Pillangó wc papír guriga

Ehhez a pillangóhoz wc papír gurigára, színes papírra, ragasztóra, és zsenílis szálra lesz szükséged. A szárnyacskára írj üzeneteket. A “100+ Szerelmes Üzenetek” blogbejegyzésben találsz üzenet ötleteket.

A pillangó csápjait úgy tudod ilyen rugósra megcsinálni, ha feltekered egy szívószálra, és a szívószálat utána kihúzod belőle.

szív küldi

Vágj ki apró szíveket, ragaszd őket kör alakba egymáshoz, és díszítsd a szíveket kedves szavakkal. Ezt az ötletet akár ajtódísznek is használhatod. 

csokis doboz

Ehhez a kis dobhoz egy konzervdobozt kell szerezned, aminek a teteje lepattintható.  

Fesd be a dobozt zománc festékkel, díszítsd szívekkel, felirattal, ragassz rá gyöngyöket, ezeket is fesd be, aztán húzz át fonalat a gyöngyökön.

Végül töltsd meg a dobozkát kedvesed kedvenc édességével.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.