Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Apró ajándék Valentin napra

Sokszor egy egyszerű, kedves meglepetés, amit magad készítesz, mindennél többet ér a kedvesed számára. Próbáld ki!
Tetszik? Oszd meg!

Valentin napi dobozka

Egy színes karton darab, fél méter színes szalag, és már készítheted is a formás kis ajándék dobozt, amelyben a meglepetés csokikat, és üzenetet rejted.

Vágj ki a színes, mintás kartonból egy 18X14 cm-es téglalapot. Hajlítsd henger formára a kartont, és ragasztóval, vagy tűzőgéppel rögzítsd egymáshoz a két oldalát.

Csípd össze az egyik végét, a papír széleken az éleket alakítsd ki kb 1 cm vastagságban, és ragasztóval, vagy tűzőgéppel zárd le. Ez lesz a dobozkád alja.

A dobozka tetejét az alsó részhez képest merőlegesen csípd össze, és itt is szorítsd össze a papírt a széleken, hogy kialakuljanak az élek. Lyukasztógéppel lyukaszd át mindkét papírréteget. Rejtsd el a csokikat, üzenetet a dobozkába, majd a szalagot a lyukakon áthúzva, masnira kötve, zárd le a dobozkát. 

ajándék valentin napra

Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.