Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

50+ Szerelmes SMS

Akkor is közel vagyunk egymáshoz, ha nem lehetünk együtt: nézz fel: ugyanaz a csillagos ég van felettünk.
Tetszik? Oszd meg!

Akkor szeress, amikor a legkevésbé érdemlem meg, mert akkor van a legnagyobb szükségem rá.

Ameddig szeretsz, én addig élek! Kérlek szeress mert meghalni félek!

A párnámra könny hull, mert nem lehetek veled. Szívemben fény ragyog, mert nagyon szeretlek!

Csend van és nyugalom, csak szívem dobbanását hallom. S hogy mit is dobol nekem? Hiányzol, miért nem vagy most velem?

Csókot küldök, nem virágot, annak akit úgy imádok. Annak akit szívem szeret, mert szeretni csak téged lehet.

Elég volt egy perc, hogy megszeresselek, de nem elég egy élet, hogy elfeledjelek. Ne feledd szavamat, én mindig szeretlek!

szerelem ajándék

Egy üzenet érkezett. Ugyan ki lehet? Csak az aki igazán szeret. És most gondolkodj el, hogy miért jött ez most neked.

Életem során csak egy valami éltet, elérni mindazt, amit az ember elérhet. És bármi áron megszerezni téged.

Én sosem voltam szerelmes, én nem voltam soha engedelmes. De most valami furcsát érzek, hogyha a csillogó szemedbe nézek. Egyedül csak neked vagyok engedelmes, úgy hiszem most vagyok szerelmes.

Fontos üzenetem van a számodra: amikor írom, rád gondolok, amikor küldöm rád gondolok, amikor megkapod rád gondolok és most is rád gondolok.

Gondolatom körötted kering minden nap,
vajon még meddig nem láthatlak?!
Ha most ott lennék veled, elringatnálak,
s ha már alszol füledbe súgnám: Kívánlak!

Gyűlölöm a napot, mert érinthet téged. Gyűlölöm a holdat, mert veled lehet éjjel. Gyűlölöm a vizet, mert ajkadhoz érhet. Elmondani nem lehet, úgy szeretlek téged.

sms vallomás

Ha egy könnycsepp lennél a szemembe sohasem sírnék, nehogy elveszítselek.

Ha este kigyúlnak a fényes csillagok, rossz, hogy te ott és én meg itt vagyok. Ezért ma a csillagokkal üzenem: Jó éjszakát kedvesem!

Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon. Villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még.

Ha rózsákkal álmodnál, tudd azok türelmem virágai.
Ha csókról álmodnál érezd, azt én küldöm.
Ha netán velem álmodnák, tudd Te is álmaimban jártál.

Ha a puszik esőcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdőt küldök. Ha a szeretet örök, az örökkévalóságot küldöm neked!

Ha megtartod ezt az SMS-t , akkor szerelmes vagy belém. Ha kitörlöd, akkor egyenesen imádsz! Ha még nem döntötted el, akkor a szeretőm leszel.

I love you

Ha az lennél aki vagy, nem kéne aggódnod a jövő miatt! Ha az lennék aki vagyok, nélküled nem bírnék ki egy napot. De mivel az vagyok akinek szeretnek, csak annyit írok: Szeretlek!

Keveset írok, de többet gondolok, mert szeretlek és rád gondolok. Mit írjak és mennyit? Szeretlek, csak ennyit. Mit küldjek én neked? Egy sms- t, melyből értheted, hogy igazán szeretlek!

Kicsim, csak azért küldöm ezt az SMS-t, hogy megkérdezzem nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkálsz a fejemben!

Kicsiny szívem érted dobban, úgy zakatol, majd felrobban. Ez a szív csak érted remeg, és azt mondja, még mindig szeret.

Kicsi szívem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja! Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég!

Kis pillangó száll most az éjben, minden ember szemére álmot hoz szépen. Elküldtem hát Hozzád adja át a csókom, így csukódjon le a szemed, ajkammal ajkadon.

Kis üzenet mondd meg néki, hogy a szívem még a régi. Hogy én mindig őt imádom, boldogságom tőle várom.

Közeleg az éjszaka, eljön az álom, de én most mégis máshová vágyom. Fellegekbe szállni, mint madár szeli az eget, bajban és örömben ott lenni veled!

Lelkem mélyén érzem, hiányzol. A szívem azt súgja, kiállom. A próbát, amit elém vetett a sors, hogy hiányod miatt írjam e pár sort.

Lennék holdfény szíved teraszán, éjjelente besütnék álmaid ablakán. Sugaraimmal simogatnám arcodat, s hoznék szemedre gyönyörű álmokat.

Leszáll az est, jön egy manó, apró álmot hozó. Pici zsákja vállát nyomja, aludni fogsz ő már tudja. Bebújik melléd az ágyba, s a füledbe súgja: Jó éjt, te drága.

Ma éjjel nehezen aludtam el és sajnos most sem álmodtam veled. Nem álmodtam veled, mert egy ilyen szerelemről álmodni sem lehet.

I love sms

Mi az? Felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szívem, eláll a lélegzet és akivel ez történik, sms-t küld néked.

Millió puszit küldök én ám neked, szeretlek nagyon és boldog vagyok veled. S ha néha egyszer- egyszer rosszaságot teszek, akkor is mindig a te tündéred leszek.

Minden percben füledbe súgnám hogy szeretlek. De sajnos nem lehetsz mindig mellettem.

Megírom neked, hogy mennyire szeretlek, míg a szívem dobog, sohasem feledlek. Most messze vagyok tőled, messze távol, de a szívem szeret, s megtalál bárhol.

Messze, távol tőled szomorú az élet, Szívem azt dobbantja látni szeretnélek. Sms-ben küldöm a szívem tehozzád, Hisz te vagy számomra a legnagyobb boldogság!

Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled.

Ketten együtt

Nem lehet leírni, amit érted érzek, ezért csak hallgatok, és gondolkodok szépen!
Mit írhatnék neked? Szeretlek? Imádlak? Titkon még az ágyamba is sokszor kívánlak!
Valentin napon, azt kívánom nekünk, amíg csak élünk, boldogok legyünk, csókod íze mindig a számban, az égő vágy pedig az ágyban!

Nem tudom kifejezni valójában mit érzek. Tőled ezután csak egy válasz sms-t kérek. Ha válaszod örökké, szívem még remél. Ha válaszod soha, az sms semmit nem ér!

Nem vagyok jövőbe látó égi jel, Csak egy földi álom, ki gyakran téved el. Lehet nem olyan, kit kerestél, De az volna szép, ha mégis szeretnél!

Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj. Téged kereslek, utánad vágyom, mert nem hiányzott így még senki ezen a világon.

Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett!
Kérem a cuppanás után aludjon el és álmodjon a feladóról!
(Cupp)

Öröm és bánat együtt van szívemben, egy könnycsepp is megcsillan szememben. Ha kérdeznéd, mi bajom, csak annyit tudnék mondani, hiányzol és nem tudlak feledni.

Igaz szerelem

Pici erdőben pici nyuszi,
Pici szádra pici puszi.
Egy bűnöm van nem nagy vétek.
Két szó az egész: Szeretlek Téged!

Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet, mióta ismerlek csak azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, szeretlek napról-napra, jobban és jobban.

Sorsunk egybeforr, vigyázol rám és együtt megyünk tovább az élet viharában. Köszönöm, hogy szeretsz, hogy hiszel nekem, s hogy megosztod velem az életed.

Szeretlek nappal, szeretlek éjjel, soha el nem múló szenvedéllyel. Szeretlek nyáron, szeretlek télen, ugyanúgy álmomban, mint ébren. Néha komoly, néha játék, veled minden nap ajándék.

Szeretlek, mint maci a mézet,
szeretlek, mint virág a vizet,
de senki sem szeret úgy,
ahogy én szeretlek Téged!

Szép vagy, mint a hajnalcsillag, mindig csak Rád gondolok, Szemed csodás csillogása, minden nap előttem ragyog!

Szerelem - barátság

Szeretnék a macid helyében lenni, téged szorosan átölelni és így várni az álmot, hogy elrepítsen minket a mából.

Szeretnék a szél fuvallatával simogatni, a nap sugarával melegíteni. Szeretnék én a levegő lenni, mert így mindig veled tudnék lenni.

Szeretem a szemed, szeretem a szád, egy dologra gondolok mindig csak rád!

Szia! Beteg vagyok! Tünetek: kevés szívdobogás, hőemelkedés. Diagnózis: HIÁNYZOL! Javasolt gyógymód: sok-sok simogatás. Meg akarok gyógyulni! Kérlek Segíts!

Szívem titkát írom
Ebben a levélben
Rád gondolok mindig
Ezt tartsd az eszedben
Szívem miért eped?
Soraim kezdőbetűiből megleled.

Szükségem van a napra, a holdra és rád. A napra nappal, a holdra és a csillagokra éjszaka, rád pedig örökké.

szerelmes üzenet

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak.

Te vagy az életem, te vagy a halálom, te vagy az örömöm, te vagy a bánatom. Te vagy a fény és te vagy az árnyék, te vagy minden, amire csak vágynék.

Unalomba fulladt magányom,
csak azt a szép órát várom,
mikor újra veled lehetek.
Tudnod kell: Nagyon szeretlek!

Üdvözletem küldöm kedves tehozzád, számomra te vagy a legnagyobb boldogság. Sokszor eszembe van a te édes neved, sokszor csókol aki forrón és hűen szeret!

Ülök ablakom előtt csendesen, minden gondolatom rólad szól kedvesem. Szívemből hirtelen előtör egy vallomás, téged szeretlek és senki, de senki mást.

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.