Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

3D-s Valentin napi üdvözlő kártya sajátkezűleg

3D képeslapot is készíthetsz saját kézzel a kedvesednek. Nagyon kellemes időtöltés, és az eredmény önmagáért beszél. Próbáld ki.
Tetszik? Oszd meg!

3d szív

3d sablon

1. Nézd meg a sablont, és ha tudod, nyomtasd ki. Használhatsz sima színes papírt is, de ha a nyomtatód elbír a vékony kartonnal, akkor szebb, és tartósabb lesz a végeredmény.

3d szív készítés

2. Használj a vágáshoz kézműves kést, szikét, és vonalzót.Vágd ki a mintát a vonalak mentén.

Kivásós sablon

3. Vigyázz, hogy a tartó oldalakat ne vágd át.

4. Lassan hajtsd be a kártya tetejét, és finoman hajtogasd be az alsó részen a szív vonalait, hogy szépen álljon. (Nem kell feltétlen az asztalhoz ragasztani. Enélkül is működik.)

hajtogatás

5. Csukd össze teljesen a kártya két felét, és simítsd el.
6. Nyisd ki, és csodáld meg a végeredményt.

3d képeslap

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.