Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

3D Valentin képeslap

Készíts a párodnak Valentin napra 3D-s képeslapot. Lepd meg ezzel a kedves kis emlékkel, amiről évek múlva is emlékezni fog erre a napra.
Tetszik? Oszd meg!

3d képeslap valentin nap

Egy darab színes kartonból vágd ki a képeslap téglalap alapját. Hajtsd ketté a kartonlapot. Tedd félre.

Fogd a sablont, és nagyítsd ki akkorára, hogy az alapnál minimum egy cm-el kisebb legyen minden oldala. Így lesz egy szép kerete a képeslapnak, amikor kinyitja a párod.

Nyomtasd ki a sablont színes papírra. Az összefüggő vonalak mentén vágd ki a mintát egy éles szikével. Dolgozz alátéten, nehogy összevagdosd az asztalt is. Ha kivágtad a megfelelő részeket, akkor a szaggatott vonalak mentén hajtsd be a lapot. Figyeld a felső képen, hogy melyik szaggatott vonalat melyik irányba kell behajtogatnod.

Ha ezzel elkészültél, akkor a keretet kend be ragasztóval, és rögzítsd a képeslap színes karton alapjához. Száradás után hajtsd össze óvatosan a lapot, és ellenőrizd, hogy minden hajtás megfelelő helyen van e.

A képeslap külső oldalát díszítsd ízlésed szerint. Ötleteket meríthetsz innen.

bálint napra üdvözlőlap

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.