Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

3D Üdvözlő kártya Valentin napra

Készíts saját kézzel üdvözlő kártyát szerelmednek. Írj hozzá néhány gondolatot róla, neki, és egy kellemes vacsora mellett add át a meglepetésedet.
Tetszik? Oszd meg!

bálint napi üdvözlőkártya

Mi kell hozzá: Fehér, és piros, esetleg rózsaszín karton, olló, és ragasztó

Lépésről lépésre:

bálint napi üzi

Vágj ki kettő szív formát.

bálint napi kártya

Rajzold be csigavonal szerűen a vágás vonalát.

Valentin napi üdvözlőkártya

Vágd fel mindkettő szív formát.

Valentin napi üzi

A szív szélét ragasztózd be, és óvatosan ragaszd a kettéhajtott lap belső felének bal oldalára, majd a másik szívet a lap jobb oldalára úgy, hogy a kettő éppen tükörképe legyen egymásnak.

Valentin napi kártya

Ezután fogd meg a szívek belsejét és ragaszd őket pontosan fedve egymáshoz.

Valentin kártya

Most már díszítheted a többi részt. A kép szerint kivágsz még kettő szívet, kisebbet, mint az előzőek. Mindkettőnek kivágod a közepét. A külső szívek keretekre még szükséged lesz, de most tett félre. Az előtted levő kettő szívből vágd ki szikével a kedvesed, és a te neved kezdőbetűjét, és a készeket ragaszd a 3D szívek belsejébe. Kis szívekkel még díszítheted tovább a lapot.

Valentin nap

Összehajtod az üdvözlő kártyát, és a külső részre felragasztod az előbb félretett két szív keretet úgy, ahogy a képen látod.
Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.