Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

3D Üdvözlő kártya Bálint napra

Szerelmesek napjára üdvözlő kártya saját kezűleg. A kézzel készített ajándékok értéke abban rejlik, hogy a te kezed munkája, és egyedi.
Tetszik? Oszd meg!

valentin nap

Készítsd el szerelmednek a saját üdvözlő kártyádat . Írd rá azt az üzenetet, ami igazán neki szól, rólatok mondja el, milyen a kapcsolatotok, miről szól a történetetek.

Kövesd a képeket lépésről lépésre, és írd rá a saját üzenetedet, egy vereset, egy gondolatot.

valentin napi üdvözlet

valentin napi üdvözlő kártya

Fogj egy rózsaszín, vagy piros színes, téglalap alakú papírt. Hajtsd félbe a hosszabbik oldal mentén, majd vágd le a sarkát.

szerelem kártya

vallomás

Hajtsd be a félbehajtott lap tetejét úgy, hogy a levágott sarok jobb felső sarkát lehajtod a jobb oldalhoz. Ha a behajtott él már jól látható, hajtsd ki újra a lapot, és kerekítsd le ollóval a tetejét a kép alapján. Így már jól látható esz a szív forma, ha kinyitod a lapot.

meglepetés

Nyisd ki a lapot, és hajtsd befelé a szív alakzatot. Ezután vágj ki egy fehér lapból cakkos ollóval egy szívet, amire az üzenetedet írod, és ragaszd rá a színes lap színes szív részére. Hajtsd ezt is be úgy, hogy ha becsukod az üdvözlő kártyát, akkor szépen illeszkedjenek egymáshoz az oldalak. 

bálint nap

Csukd le a lapot, és a kép szerint díszítsd kívülről is.

Tetszik? Oszd meg!

Valentin nap

Valentin nap

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szeretnéd meglepni a párodat egy magad készítette ajándék csomaggal Valentin napon? Szereti az édességet a kedvesed?
Való igaz, hogy ma már megkapsz mindent a boltokban. Valentin nap alkalmával szíves, szerelmes feliratú bögréket, olyat, amilyet csak szeretnél. De mi van, ha egyedi mintára vágysz?
Egy kép a falon, vonzza a tekintetet. Hatást gyakorol rád, érzelmeket vált ki. Ha Te alkotod meg ezt, akkor Magad váltasz ki érzelmeket mine alkalommal, amikor valaki elhalad a kép előtt.
Amikor közeledik a Valentin nap, a szerelmesek elkezdenek gondolkodni, mit ajándékozzanak, mivel fejezzék ki vonzalmukat.
A Valentin napi ajándékod mellé készíts igazi szerelmesek napjára komponált desszertet a kedvesednek.
Készíts valami finom, édeset Valentin napra, és lepd meg vele a kedvesedet. Adj ünnepi külsőt a sütinek, hogy az alkalomhoz illő legyen.
Díszítsd fel a lakásodat a Valentin nap megünneplésére. Készíts kis szív formájú dekorációkat, és lepd meg vele a szerelmedet.
Valentin napra készíthetünk olyan finomságokat, amelyek ehetők, de adhatunk ficsi külsőbe megjelenő, mégis tartós ajándékot is.
Készíts saját cukor kristály szívet Valentin napra azoknak, akik kedvesek neked. Jó szórakozás, és különleges, egyedi a végeredmény.