Általános információk

A www.ajandekkatalogus.hu honlap célja, hogy ötleteket és hasznos információkat nyújtson látogatóinak az ajándékvásárláshoz. A www.ajandekkatalogus.hu honlap kínálatában harmadik felek által vásárlásra felkínált termékek és/vagy szolgáltatások találhatók. A honlap tulajdonosa és üzemeltetője nem felel a harmadik felek által feltöltött információk valódiságáért.

A honlapon található termékekkel és/vagy szolgálatásokkal kapcsolatos kérdéseikkel, megrendelésükkel, esetleges panaszukkal kapcsolatban forduljanak partnereinkhez a minden tétel részletes ismertetőjének alján található elérhetőségeken.

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa

ZODERA Betéti Társaság
Vándor Zoltán
8900 Zalaegerszeg, Ady u. 58.
szerver: BSB Service GmbH
adószám: 20558189-1-20
adatkezelési azonosító: igénylés folyamatban

Szavatosság kizárása

AZ EZEN A HONLAPON MEGJELENŐ INFORMÁCIÓK ÉS ANYAGOK, (BELEÉRTVE SZÖVEGEK, GRAFIKÁK, KAPCSOLÓDÓ ELEMEK VAGY MÁS RÉSZLETEK) FÜGGENEK A RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSTÓL ÉS AZOK HITELESSÉGÉRE, HELYTÁLLÓSÁGÁRA VAGY TELJESSÉGÉRE VONATKOZÓAN A HONLAP TULAJDONOSA ÉS ÜZEMELTETŐJE KIFEJEZETTEN KIZÁRJA A FELELŐSSÉGET, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ EZEN INFORMÁCIÓKKAL ÉS MÁS ANYAGOKKAL KAPCSOLATBAN FELMERÜLŐ HIBÁKÉRT ÉS HIÁNYOSSÁGOKÉRT.

AZ INFORMÁCIÓKKAL ÉS ANYAGOKKAL KAPCSOLATBAN MINDEN VÉLELMEZETT, KIFEJEZETT, VAGY JOGSZABÁLYON ALAPULÓ FELELŐSSÉG, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN HARMADIK FÉL JOGAINAK TISZTELETBEN TARTÁSÁRA, TULAJDONRA, PIACKÉPESSÉGRE, MEGHATÁROZOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS VÍRUSMENTESSÉGRE VONATKOZÓAN KIZÁRT.

Kárfelelősség kizárása

A HONLAP TULAJDONOSA ÉS ÜZEMELTETŐJE SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TARTOZIK KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉGGEL, IDEÉRTVE KORLÁTOZÁS NÉLKÜL A KÖZVETLEN VAGY A KÖZVETETT, SPECIÁLIS, ESETLEGES VAGY KÖVETKEZMÉNYEKÉRT, VESZTESÉGÉRT, KÖLTSÉGÉRT VALÓ FELELŐSSÉGET, AMELYEK A HONLAPPAL KAPCSOLATBAN VAGY A HONLAP HASZNLATÁBÓL VAGY A HONLAP HASZNÁLATRA KÉPTELEN ÁLLAPOTÁBÓL, VAGY A NEM MEGFELELŐ MŰKÖDÉSBŐL, HIBÁBÓL, HIÁNYOSSÁGBÓL, ÜZEMZAVARBÓL, MEGHIBÁSODÁSBÓL, INFORMÁCIÓ TOVÁBBÍTÁSI KÉSEDELEMBŐL, SZÁMÍTÓGÉPES VÍRUSBÓL, VAGY VONAL- VAGY RENDSZERHIBÁBÓL KELETKEZNEK, ABBAN AZ ESETBEN IS, HA HONLAP TULAJDONOSÁT ÉS ÜZEMELTETŐJÉT VAGY ANNAK KÉPVISELŐJÉT ILYEN LEHETSÉGES KÁROKRÓL, VESZTESÉGEKRŐL VAGY KÖLTSÉGEKRŐL TÁJÉKOZTATTÁK. MÁS INTERNET FORRÁSOKKAL VALÓ KAPCSOLAT FELVÉTELE AZ ÖN SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE TÖRTÉNIK, AZ EZEN FORRÁSOKBAN SZEREPLŐ TARTALOM, HELYTÁLLÓSÁG, KIFEJEZETT VÉLEMÉNYEK ÉS MÁS KAPCSOLÓDÓ ELEMEK A HONLAP TULAJDONOS ÉS ÜZEMELTETŐJE ÁLTAL NEM KERÜLTEK ELLENŐRZÉSRE, MEGVIZSGÁLÁSRA VAGY JÓVÁHAGYÁSRA.

A feltételek elfogadása

A www.ajandekkatalogus.hu látogatója látogatásával elismeri és elfogadja önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinti a fentebb részletezett feltételeket és irányelveket.