Villantó söröskupakból

Ha horgászik a párod, vagy édesapád, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagy örömet okozol néhány ajándék villantóval, amit magad készítettél neki.
Tetszik? Oszd meg!

A villantók gyorsan fogynak, ,mert beszakadnak, elviszi a nagy hal, beakadnak, így egy nagy horgásznak mindig szüksége van újabb, és újabb darabokra. Kedves ajándék, ha magad készíted el őket, és leped meg vele a nagy ho ho ho horgászt.

horgászcsali otthon

Néha kimegyek a férjemmel horgászni, de többnyire olvasok, élvezem a természetet. Ha úgy dönt, hogy pergetni megy, vagyis villantóval horgászik, bedobja a műcsalit, és húzza ki a zsinórt, csak akkor horgászok én is, mert ez mozgalmas, izgalmas. Nos, én is beszakítottam már pár villantót. Ezeknek az a szerepe, hogy a halpikkelyek csillogását utánozza, miközben mozognak. Erre kap rá a ragadozó hal. Ezért jó fémes, fényes felületű sörös kupakból, és sörös doboz nyitókájából készíteni.

Mielőtt nekiállsz szerelni, érdemes elmenni egy horgászboltban, és megnézni, vannak e kész elemek, amiből össze tudod állítani a villantót, és esetleg egy egy kötéshez tanácsot kérni az eladótól.  Ha igazi horgász az eladó, akkor biztosan segít.

Szükséged lesz sörös kupakokra, horgokra, és kis karabinerekre, meg gyöngyökre, apró felfűzhető díszekre.

Fontos! A horog végeire tegyél parafadugót, nehogy szerelés közben a kezedbe álljon.

A söröskupakot lyukaszd át két szemben lévő ponton egy szöggel, kalapáccsal. Hajtsd ketté a kupakot kézzel. Ne legyen teljesen lapos, mert úgy nem kap bele a víz. Az alsó lyukba rögzítsd a horgot, a felsőbe a karabinert, amihez majd a damilt köti a horgász. A karabiner, és a kupak közé fűzhetsz gyöngyöket, sörös doboz nyitókát, így még izgalmasabb, csillogóbb darabot kapsz. A horog, és a kupak között is díszítheted a villantót. A képeken levő ötletek mind használhatóak. Ha elkészítettél néhány darabot, és készülsz az ajándék átadására, mindenképpen tartsd kéznél a fényképezőgépet, mert azt az arcot érdemes megörökíteni, amit a nagy horgász mutat majd az ajándék átvételénél.

villantó készítés

készíts villantót

műcsali otthon

Jó munkát, vidám szerelgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.