Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Villantó söröskupakból

Ha horgászik a párod, vagy édesapád, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagy örömet okozol néhány ajándék villantóval, amit magad készítettél neki.
Tetszik? Oszd meg!

A villantók gyorsan fogynak, ,mert beszakadnak, elviszi a nagy hal, beakadnak, így egy nagy horgásznak mindig szüksége van újabb, és újabb darabokra. Kedves ajándék, ha magad készíted el őket, és leped meg vele a nagy ho ho ho horgászt.

horgászcsali otthon

Néha kimegyek a férjemmel horgászni, de többnyire olvasok, élvezem a természetet. Ha úgy dönt, hogy pergetni megy, vagyis villantóval horgászik, bedobja a műcsalit, és húzza ki a zsinórt, csak akkor horgászok én is, mert ez mozgalmas, izgalmas. Nos, én is beszakítottam már pár villantót. Ezeknek az a szerepe, hogy a halpikkelyek csillogását utánozza, miközben mozognak. Erre kap rá a ragadozó hal. Ezért jó fémes, fényes felületű sörös kupakból, és sörös doboz nyitókájából készíteni.

Mielőtt nekiállsz szerelni, érdemes elmenni egy horgászboltban, és megnézni, vannak e kész elemek, amiből össze tudod állítani a villantót, és esetleg egy egy kötéshez tanácsot kérni az eladótól.  Ha igazi horgász az eladó, akkor biztosan segít.

Szükséged lesz sörös kupakokra, horgokra, és kis karabinerekre, meg gyöngyökre, apró felfűzhető díszekre.

Fontos! A horog végeire tegyél parafadugót, nehogy szerelés közben a kezedbe álljon.

A söröskupakot lyukaszd át két szemben lévő ponton egy szöggel, kalapáccsal. Hajtsd ketté a kupakot kézzel. Ne legyen teljesen lapos, mert úgy nem kap bele a víz. Az alsó lyukba rögzítsd a horgot, a felsőbe a karabinert, amihez majd a damilt köti a horgász. A karabiner, és a kupak közé fűzhetsz gyöngyöket, sörös doboz nyitókát, így még izgalmasabb, csillogóbb darabot kapsz. A horog, és a kupak között is díszítheted a villantót. A képeken levő ötletek mind használhatóak. Ha elkészítettél néhány darabot, és készülsz az ajándék átadására, mindenképpen tartsd kéznél a fényképezőgépet, mert azt az arcot érdemes megörökíteni, amit a nagy horgász mutat majd az ajándék átvételénél.

villantó készítés

készíts villantót

műcsali otthon

Jó munkát, vidám szerelgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.