Vidám cserepek

A kiürült virágcserepeket ne hagyjuk tönkremenni a pincében, garázsban. Használjuk fel mindet. Készítsünk belőle ajándékot.
Tetszik? Oszd meg!

cserép baba

A virágcserepekből többféle figurát, vagy ajándékot is készíthetünk. Lehet belőle szélcsengő, vagy bábu, madárijesztő, vagy hajas baba.

Ha zsinórra felfűzünk kis cserepeket, megfestve azokat ízlés szerint, akkor aranyos kis szélcsengő lesz belőle.

szélcsengő cserépből

Ha bábut készítünk, akkor a testként használt cserepet két oldalon meg kell fúrni, és a kezeket alkotó kis cserepeket ide kell rögzíteni. Itt hagyjuk egyben a zsinórt, és a felfűzött kezek végén kössük el.

A lábak zsinórja a fejet tartó zsinór folytatása. A képen formázott cserép adja a fejet, de természetesen ezt egyszerű, lefordított cseréppel is helyettesíthetjük, amelyen magunk alakítunk ki festéssel arcot.

cserép bábu

Ha madárijesztőt készítünk, akkor tegyünk szalmát a fejet, és a kalapot alkotó cserép közé, és a sapkát is díszítsük szalmával, kukorica csuhéval.

cserép madárijesztő

Ha ültetni szeretnénk a cserépbe, akkor a fejet, és a testet alkotó cserepeket az aljukkal összefordítva rögzítsük egymáshoz.

A lábacskákat elkészíthetjük agyagból, vagy egy játék baba cipőit is befesthetjük, és rögzíthetjük a zsinór végére.

cserép babák

A cserépfigurákat elkészíthetjük szobanövények ültetéséhez is.

cserép figura

Természetesen nem csak agyag cserepekből készíthetünk figurát, hanem műanyagból is. Arra azonban ügyeljünk, hogy ha túl könnyű a baba, akkor a szél is könnyedén elbán vele.

cserépbaba otthon

Ha egy földbe ásott fa, vagy vas rúdhoz rögzítjük a babát, akkor álló alakokat is készíthetünk.

udvari cserépbábu

Végül egy aranyos ráadás:

Ha eleged van a kert végében álló rozsdásodó hordókból, vagy a szomszédban áll egy két ilyen darab a kertben, amit már nem szívesen nézegetsz, akkor csapj le rájuk, és használd fel azokat is. Inkább díszítsék a kertedet, mint elcsúfítsák. Fogd az ecsetet, néhány virágot, és láss neki. Kész belőlük helyes kis kert őröket:

vidám hordó figurák

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.