Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Törött porcelánból mozaik

A régi törött porcelánokat, amelyekhez családi emlékek kötődnek, még akkor sem szívesen dobjuk ki, ha már használhatatlanok. Hát akkor alakítsuk át.
Tetszik? Oszd meg!

mozaik ajándékba

Szedd elő a széttört porcelánt. A nagyobb darabokat tedd egy régi törölközőbe, és gumi, vagy fakalapáccsal óvatosan törd össze. Azért tekertük törölközőbe, hogy ne röpködjenek a törött darabok szanaszét, és így nem balesetveszélyes.

A darabokat öntsd egy dobozba.

karácsonyi ajándék

Cement port tudsz venni a Praktikerben, vagy más építkező áruházban kis kiszerelésben, és különböző színekben.

mozaik karácsonyra

Keverd ki a cementet, terítsd bele a formába, amit kiválasztottál a mozaikod számára. Ez lehet egy műanyag forma, vagy egy nejlonzacskóval kibélelt régi tepsi.

mozaik készítés otthon

A porcelán darabokat ízlésed szerint nyomd bele egyenként a cementbe. Jó, ha előre megtervezed és kirakod a mintát, mert így könnyebben dolgozol, és nem bizonytalanodsz el.  Ráadásul a tervet addig pakolgatod, rakosgatod, variálod, amíg akarod, míg a cementbe belekötött darabokkal már nem tudsz mit kezdeni. 

ajándék készítés

Ha elkészültél, akkor a cement leírásában szereplő ideig hagyd száradni a művedet. Ha kell, tegyél a tetejére papírtörlőt, hogy a kicsapódó felesleges vizet el tudja vezetni.

ajándékozz mozaikot

Jó munkát, vidám időtöltést!

Az ötletet Pam Dana, és Lisa töltötte fel az internetre.

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.