Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Szalmakalap másképp

Ma már kevesen hordanak kalapot nyáron, pedig nagyon kellene, hogy védekezni tudjunk a nap ellen. Talán egy jó kalap ösztönöz arra, hogy felvegyük.
Tetszik? Oszd meg!

szalmakalap virággal

Ezt a kalapot magunk is elkészíthetjük a saját színvilágunkhoz igazítva. Keress elő egy régi szalmakalapot, amit nem hordasz, csak áll a polcon.
Keress egy olyan ruhát, aminek szeretted a színeit, a mintáját, de már nem tudod felvenni, mert régi, esetleg elszakadt, elnyűtt már.
Vegyél a hobbi boltban, vagy háztartási boltban textil ragasztót, egy kis csillám ragasztót, vagy csillám port, néhány strasszt, bizsut, és láss hozzá az alkotáshoz.

díszített szalmakalap

Textil ragasztóból több féle van. Ha nem ismered a terméket, és nincs megfelelő leírás a dobozon, akkor kérdezd ki az eladót. Ha meg van a ragaszt, akkor vágj ki változatos formákat az anyagból. Próbálj vékony anyagot használni, mert azzal könnyebben boldogulsz. 

kalapkészítés

Kend be az anyag hátsó részét alaposan, és figyelmesen ragasztóval, és végül simítsd rá a kalapra. Ha elég vékony az anyag, akkor ragasztós ecsettel végezd a simítást, mert így pontosan illeszkedni fog az anyag minden pontja.

kalapfestés

kalap decupage

Ha csillámport használsz, akkor szórd bele a még meg nem száradt ragasztóba, ha csillám ragasztót használsz, akkor várd meg, amíg a textil ragasztó megszárad, és úgy vidd fel a csillám ragasztót.

virágos kalap

csillámló kalap

Végül ragaszd fel a strasszokat, bizsukat. Ha ragasztós felületűt vettél, akkor a megszáradt felületre fel tudod ragasztani, de ha nem, akkor ehhez a textil ragasztó valószínűleg nem lesz jó, használj univerzális ragasztót.

strasszos kalap

A kész kalapot díszítheted szalaggal, vagy raffiával, amire gyöngyöket fűzöl.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.