Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Süthető gyurma üzenő hűtőmágnesek

A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Tetszik? Oszd meg!

Süthető gyurma üzenő hűtőmágnesek

Készíts ajándék hűtőmágneseket, amelyekre apró üzeneteket lehet rögzíteni.

A hűtőmágneseket elkészítheted süthető gyurmából, de ha ezt az anyagot nem ismered, vagy éppen nincsenek kéznél, akkor akár ételszínezőkkel festett sógyurmából is elkészülhetnek a kis figurák.

Az ajándékodhoz be kell szerezned vékony drótot, mágneseket, és az anyagot, amiből dolgozni szeretnél.

A képen kis baglyokat látsz. De ezek a formák csak ötletadók. Te magad olyan alakokat készítesz, amilyet szeretnél. Kis virágokat, robotokat, szörnyecskéket, bármit. Ez függ attól is, kinek készíted az ajándékot, és ő mit szeret.

A süthető gyurmát könnyen használod, sokfélét vásárolhatsz belőle. Így élénkebb színű hűtőmágneseket készíthetsz. Ha sógyurmával dolgozol, azt is tudod színezni, és a kapható sárga, kék, piros, zöld ételfestékekből tudsz kikeverni többféle színt, árnyalatot. Minél több festéket használsz, annál élénkebb lesz a színvilág. Azt viszont fontos figyelembe venned, hogy a süthető gyurma színe megmarad a sütés, kifőzés közben, de a sógyurmában a liszt elszíneződik, így a kikevert színek nem tartják meg eredeti élénkségüket.

Ha elkészítetted a nyers anyagokból a kis figurákat, hajlítsd meg a drótokat, majd bökd mélyen a még puha figurákba. A sütést követően hagy kihűlni a formákat, és rögzítsd mindegyik hátuljára ragasztópisztollyal a mágneseket. Ha elkészültél, már csak szépen be kell csomagolnod az ajándékodat.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.