Süthető gyurma üzenő hűtőmágnesek

A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Tetszik? Oszd meg!

Süthető gyurma üzenő hűtőmágnesek

Készíts ajándék hűtőmágneseket, amelyekre apró üzeneteket lehet rögzíteni.

A hűtőmágneseket elkészítheted süthető gyurmából, de ha ezt az anyagot nem ismered, vagy éppen nincsenek kéznél, akkor akár ételszínezőkkel festett sógyurmából is elkészülhetnek a kis figurák.

Az ajándékodhoz be kell szerezned vékony drótot, mágneseket, és az anyagot, amiből dolgozni szeretnél.

A képen kis baglyokat látsz. De ezek a formák csak ötletadók. Te magad olyan alakokat készítesz, amilyet szeretnél. Kis virágokat, robotokat, szörnyecskéket, bármit. Ez függ attól is, kinek készíted az ajándékot, és ő mit szeret.

A süthető gyurmát könnyen használod, sokfélét vásárolhatsz belőle. Így élénkebb színű hűtőmágneseket készíthetsz. Ha sógyurmával dolgozol, azt is tudod színezni, és a kapható sárga, kék, piros, zöld ételfestékekből tudsz kikeverni többféle színt, árnyalatot. Minél több festéket használsz, annál élénkebb lesz a színvilág. Azt viszont fontos figyelembe venned, hogy a süthető gyurma színe megmarad a sütés, kifőzés közben, de a sógyurmában a liszt elszíneződik, így a kikevert színek nem tartják meg eredeti élénkségüket.

Ha elkészítetted a nyers anyagokból a kis figurákat, hajlítsd meg a drótokat, majd bökd mélyen a még puha figurákba. A sütést követően hagy kihűlni a formákat, és rögzítsd mindegyik hátuljára ragasztópisztollyal a mágneseket. Ha elkészültél, már csak szépen be kell csomagolnod az ajándékodat.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.