Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Scrap élménydobozok

Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
Tetszik? Oszd meg!

élmény dobozok

Keress s fiatal pár életéből olyan fotókat, és kis emléktárgyakat, amelyek a házasság előtti időkből valók. Lehet ez egy olyan élménydoboz, amelynek az egyik oldalát a férj gyerekkora, a másikat a feleség gyerekkora tölti meg, de lehet ez a házasságuk előtti közös időről is.

Ha nem te vagy a testvére, vagy a szülője a fiatal pár valamelyikének, akkor érdemes beavatni egy közvetlen családtagot, aki hozzásegít a szükséges fotókhoz, kis emléktárgyakhoz. Ez lehet gyermekkori csörgő, vagy rajzocskák, esetleg egy régi cumi, vagy kiscipő, a közös életből koncert, és mozi jegyek, egy emlékezetes estéről egy eltett sörös kupak. Bármi, ami életre kelti a fényképeket.

Azért gyűjtöttem össze a képeket, hogy ötleteket adjak, amiből kiindulva elkészíted a saját ajándékodat. Használj bátran kis kiegészítő szalagokat, gombokat, gemkapcsot, egy kagylót, szárított virágot,  kivágott figurákat, bármit, amitől színesebb, érdekesebb, különlegesebb lesz az élménydobozod.

Ha  csomagolod, akkor lehetőleg celofánnal tedd, és szárított virágot, szalagokat, tüll masnikat használj a díszítéshez.

fényképes ajándék

fényképes ajándék saját kézzel

fotó montázs

nászajándék ötlet

ötletek ünnepekre

élmény ajándékok

emlék dobozok

emlék asztal vitrin

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.