Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

PVC csövekből tároló

Késztíts PVC csövekből kiegészítő kisbútort ajándékba. Ez lehet egy bortartó, vagy polc, esetleg cipő, vagy törölköző tartó.
Tetszik? Oszd meg!

A csődarabok egymáshoz illesztéséhez használhatsz ragasztót, ahogy ez a bortartó  készült. Érdekes, eklektikus hatást kelt, ha különböző vastagságú csöveket teszel egymás mellé. Természetesen nem csak bort tárolhatsz benne. Irodai rendezőnek is tökéletesen megfelel ez a darab.

üvegtartó készítés

palacktartó ajándékba

Nagyobb csődarabokból vidám, és érdekes cipőtartót varázsolhatsz. Ráadásul ezt még ragasztanod sem kell, csupán egy erős szalaggal összekötözöd. Aztán már azt tárolsz benne, amit akarsz. Lehet törölköző tartó, szerszám tartó, vagy bármilyen rendező, amelyre neked szükséged van. Gyerekszobában is kiváló kisbútor válhat belőle.

készíts cipőtartót

ajándék kisbútorok

A műanyag csövekből kis polcot, virágtartót is készíthetsz. Ezen a virágtartón azt is láthatod, milyen a polc, ha T elemeket használsz. Ilyenkor természetesen egy négyes elosztású elemmel találkoznak középen a csövek, és a polclap lehet akár egy szép darab csempe is.

Ha azonban hármas elosztású könyök elemet használsz, akkor keretes polcot kapsz. Ilyet természetesen a polc tetején érdemes használni, és ilyenkor a polclap méretére jobban kell ügyelni, hogy ne csússzon félre.

polc pvc-ből

virágtartó állvány

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.