Lego kulcstartó

Ha szereti a gyerek a legot, akkor örülni fog minden olyan kiegészítőnek, ami legoból van, lego formájú. Próbáljuk ki.
Tetszik? Oszd meg!

lego ajándékok készítése

Ott, ahol legozik a gyerek, általában sok sok darab gyűlik fel idővel. Ráadásul hozzá lehet jutni használt legokhoz jó áron bolhapiacon, aukciós oldalakon. Így, ha nem akarjuk az otthoni készleteket megcsapolni, vegyük meg olcsóbban, használtan a szükséges darabokat. Így ráadásul olyan színeket válogatunk össze, amilyet csak akarunk.

Ha előkészítettük a darabokat, szükségünk lesz még kis fúróra, 2 db csavarra, 2 db tipire, és vastag zsinórra, kulcstartó karikákra.

Első lépésként építsük fel a lego darabokból a kulcstartó táblát a kis kulcstartókkal. Így látni fogjuk, melyik legon hol kell lyukat fúrni.

Vonalzó, és alkoholos filc segítségével jelöljük be a pontokat, ahol majd átfúrjuk a lego darabokat.

A táblán is jelöljük be azt a két pontot, ahol át fogjuk fúrni. Ezek nagyobb lyukak legyenek majd, amelyeken a csavarokat át tudjuk dugni, mert ezzel fogjuk a falra rögzíteni a kulcstartó táblát.

Fúrjuk ki a lyukakat. A kis lego darabokba fűzzünk zsinórt, aminek, a két végét szoros csomóval összekötjük. Érdemes csomózás után levágni a hosszú zsinórról a kis darabot, mert így könnyebben dolgozunk vele. Végül tegyük fel a kulcstartó karikát a zsinórra, és tegyük a helyére a táblán a kis kulcstartót. Készítsük el az összes darabot, majd ha elkészült a teljes kulcstartó tábla, csomagoljuk be szépen, tegyük a csomagba a csavarokat, és a tipliket is. Most már átadható az ajándékunk. 

ajándékötletek legoból

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.