Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Lego kulcstartó

Ha szereti a gyerek a legot, akkor örülni fog minden olyan kiegészítőnek, ami legoból van, lego formájú. Próbáljuk ki.
Tetszik? Oszd meg!

lego ajándékok készítése

Ott, ahol legozik a gyerek, általában sok sok darab gyűlik fel idővel. Ráadásul hozzá lehet jutni használt legokhoz jó áron bolhapiacon, aukciós oldalakon. Így, ha nem akarjuk az otthoni készleteket megcsapolni, vegyük meg olcsóbban, használtan a szükséges darabokat. Így ráadásul olyan színeket válogatunk össze, amilyet csak akarunk.

Ha előkészítettük a darabokat, szükségünk lesz még kis fúróra, 2 db csavarra, 2 db tipire, és vastag zsinórra, kulcstartó karikákra.

Első lépésként építsük fel a lego darabokból a kulcstartó táblát a kis kulcstartókkal. Így látni fogjuk, melyik legon hol kell lyukat fúrni.

Vonalzó, és alkoholos filc segítségével jelöljük be a pontokat, ahol majd átfúrjuk a lego darabokat.

A táblán is jelöljük be azt a két pontot, ahol át fogjuk fúrni. Ezek nagyobb lyukak legyenek majd, amelyeken a csavarokat át tudjuk dugni, mert ezzel fogjuk a falra rögzíteni a kulcstartó táblát.

Fúrjuk ki a lyukakat. A kis lego darabokba fűzzünk zsinórt, aminek, a két végét szoros csomóval összekötjük. Érdemes csomózás után levágni a hosszú zsinórról a kis darabot, mert így könnyebben dolgozunk vele. Végül tegyük fel a kulcstartó karikát a zsinórra, és tegyük a helyére a táblán a kis kulcstartót. Készítsük el az összes darabot, majd ha elkészült a teljes kulcstartó tábla, csomagoljuk be szépen, tegyük a csomagba a csavarokat, és a tipliket is. Most már átadható az ajándékunk. 

ajándékötletek legoból

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.