Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kupak baba, gomb baba

A háztartásban összegyűlik sok felesleges tárgy, amiből színes játékokat készíthetünk a gyerekeknek, vagy akár velük együtt. Ilyen a sok műanyag kupak, és gomb is.
Tetszik? Oszd meg!

Szinte minden nap akad egy műanyag kupak, ami lekerül a műanyag dobozokról. Ivójoghurtos kupak, olajos üveg kupakja, üdítők, ásványvizek kupakja. Sokszor ugyanazzal a mozdulattal dobjuk a kukába, ahogy kiürül az üveg. Ne tegyük. Gyűjtsük össze, és használjuk fel színes játékok készítéséhez. Sok sok ötlet van a neten, ilyen például ez a kis játékbaba a képen.

kupak baba készítés

A baba feje, lába, és a teste egy része kindertojás belsőből áll. Tehát ez is hasznos kellék, ráadásul most már ezek is sokféle színben léteznek.

A képen szereplő játékbabát a Krokotak weboldalán találtam, de ha tovább keresgetsz, más oldalakon is szembejönnek ezek a helyes, színes figurák.

A baba összeállításának a legnehezebb része talán a kupakok lyukasztása. Ezt kétféle módon oldhatod meg. Az egyik lehetőség, hogy ha már összegyűltek a kupakok, akkor előveszed a fúrót, és egy vékony fúrófejjel egyenként kilyuggatod a kupakokat, de megteheted egy vastag szöggel, és kalapáccsal egy fa deszka alátéten dolgozva ugyanezt. Az fontos még, hogy a lyukak pereme ne legyen éles, mert ez elvágja a kupakok összefűzéséhez használt zsinórt. Szóval, ha lehet, kicsit reszeld le az éles peremeket, ha vannak. A zsinór legyen kellően vastag, hogy a baba stabil legyen. A többi már a fantáziád dolga. Milyen szín összeállításban, milyen formájúra fűzöd a babát.

kupak baba otthon

A kallódó, leszakadó gombokból éppen így készít kis figurákat. Ezek is kedves, vidám darabjai lehetnek a játékszobának.

gomb bábu készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.