Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kupak baba, gomb baba

A háztartásban összegyűlik sok felesleges tárgy, amiből színes játékokat készíthetünk a gyerekeknek, vagy akár velük együtt. Ilyen a sok műanyag kupak, és gomb is.
Tetszik? Oszd meg!

Szinte minden nap akad egy műanyag kupak, ami lekerül a műanyag dobozokról. Ivójoghurtos kupak, olajos üveg kupakja, üdítők, ásványvizek kupakja. Sokszor ugyanazzal a mozdulattal dobjuk a kukába, ahogy kiürül az üveg. Ne tegyük. Gyűjtsük össze, és használjuk fel színes játékok készítéséhez. Sok sok ötlet van a neten, ilyen például ez a kis játékbaba a képen.

kupak baba készítés

A baba feje, lába, és a teste egy része kindertojás belsőből áll. Tehát ez is hasznos kellék, ráadásul most már ezek is sokféle színben léteznek.

A képen szereplő játékbabát a Krokotak weboldalán találtam, de ha tovább keresgetsz, más oldalakon is szembejönnek ezek a helyes, színes figurák.

A baba összeállításának a legnehezebb része talán a kupakok lyukasztása. Ezt kétféle módon oldhatod meg. Az egyik lehetőség, hogy ha már összegyűltek a kupakok, akkor előveszed a fúrót, és egy vékony fúrófejjel egyenként kilyuggatod a kupakokat, de megteheted egy vastag szöggel, és kalapáccsal egy fa deszka alátéten dolgozva ugyanezt. Az fontos még, hogy a lyukak pereme ne legyen éles, mert ez elvágja a kupakok összefűzéséhez használt zsinórt. Szóval, ha lehet, kicsit reszeld le az éles peremeket, ha vannak. A zsinór legyen kellően vastag, hogy a baba stabil legyen. A többi már a fantáziád dolga. Milyen szín összeállításban, milyen formájúra fűzöd a babát.

kupak baba otthon

A kallódó, leszakadó gombokból éppen így készít kis figurákat. Ezek is kedves, vidám darabjai lehetnek a játékszobának.

gomb bábu készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.