Kávé dekorálás

Bármilyen ital, étel jobban esik akkor, ha gondosan, gusztusosan készítik el számunkra. Néhány kis díszítő elemmel mindent fel lehet dobni.
Tetszik? Oszd meg!

kávéidő

Újabb lehetőség arra, hogy a kidobásra szánt pet palackot, vagy más műanyag dobozt, tetőt felhasználd. Ráadásul még örömet is okozol vele. Ha pedig sikerült, akkor már ajándékot is készíthetsz az ötleteidből.

Nézzük csak:

Ha elkészítetted a kávét, habosítsd fel a langyos tejet egy mini habverővel. Ezt sok helyen kapsz néhány száz forintért.

A habot öntsd a kávéra, a dekoráláshoz pedig használj kakaóport, vagy fahéjat.

kávédíszítés

A díszítést elkészítheted úgy is, hogy a kávéra szórt kakaóporból, fahéjból fogpiszkálóval kihúzogatva elfolyó mintákat festesz, de a legegyszerűbb, ha sablont használsz.

hello kitty

Körzővel rajzol elő alapmintákat papírra. A papírra rajzold fel azokat a formákat, amelyeket majd a kávé tetején szeretnél látni. Ezeket az Internetről is letöltheted, vagy magad is elkészítheted.

angry bird

A műanyagra rajzold át alkoholos filccel a kört, és a figurát. Mindig hagyj nyelecskét a műanyagon, hogy könnyen megfogd a kávé felett.

maci kávé

Vágd ki a körlapot a műanyagból. Tedd a körlapot vágódeszkára, majd szikével óvatosan vágd ki a formát.

kávé díszítés

Ha elkészültél, próbáld ki. Tedd a sablonodat minél közelebb a tejhab fölé (ne érjen hozzá), és szórd meg kakaóporral, vagy fahéjjal. Emeld le a sablont, és csodáld meg a művedet.

Néhány sablon ötlet:

süti forma

forma készítés

Ha sikerült az első darab, akkor készíts színes műanyagokból egy egész sorozat mintát, fűzd össze a nyelecskénél őket, és ajándékozd meg vele a szeretteidet, akik szívesen isznak veled egy kávét.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.