Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kávé dekorálás

Bármilyen ital, étel jobban esik akkor, ha gondosan, gusztusosan készítik el számunkra. Néhány kis díszítő elemmel mindent fel lehet dobni.
Tetszik? Oszd meg!

kávéidő

Újabb lehetőség arra, hogy a kidobásra szánt pet palackot, vagy más műanyag dobozt, tetőt felhasználd. Ráadásul még örömet is okozol vele. Ha pedig sikerült, akkor már ajándékot is készíthetsz az ötleteidből.

Nézzük csak:

Ha elkészítetted a kávét, habosítsd fel a langyos tejet egy mini habverővel. Ezt sok helyen kapsz néhány száz forintért.

A habot öntsd a kávéra, a dekoráláshoz pedig használj kakaóport, vagy fahéjat.

kávédíszítés

A díszítést elkészítheted úgy is, hogy a kávéra szórt kakaóporból, fahéjból fogpiszkálóval kihúzogatva elfolyó mintákat festesz, de a legegyszerűbb, ha sablont használsz.

hello kitty

Körzővel rajzol elő alapmintákat papírra. A papírra rajzold fel azokat a formákat, amelyeket majd a kávé tetején szeretnél látni. Ezeket az Internetről is letöltheted, vagy magad is elkészítheted.

angry bird

A műanyagra rajzold át alkoholos filccel a kört, és a figurát. Mindig hagyj nyelecskét a műanyagon, hogy könnyen megfogd a kávé felett.

maci kávé

Vágd ki a körlapot a műanyagból. Tedd a körlapot vágódeszkára, majd szikével óvatosan vágd ki a formát.

kávé díszítés

Ha elkészültél, próbáld ki. Tedd a sablonodat minél közelebb a tejhab fölé (ne érjen hozzá), és szórd meg kakaóporral, vagy fahéjjal. Emeld le a sablont, és csodáld meg a művedet.

Néhány sablon ötlet:

süti forma

forma készítés

Ha sikerült az első darab, akkor készíts színes műanyagokból egy egész sorozat mintát, fűzd össze a nyelecskénél őket, és ajándékozd meg vele a szeretteidet, akik szívesen isznak veled egy kávét.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.
Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Készíts a férjed, vagy barátod születésnapjára műanyag karniszterekből könyv, iratrendező sort.