Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karton kastély készítés

Készíts a gyermekednek könnyen szétszedhető, kis helyet foglaló, egyszerű kastélyt kartonból. Ezzel a díszlettel sokféle játékot játszhat a gyermek, más más helyszíneken.
Tetszik? Oszd meg!

kastély kartonból

Ezt az ötletet Merrilee blog oldalán találtam. Összecsukható könyv formában elkészíthető várat kerestem, mert az a megoldás is könnyen kezelhető, és ha a kartonlapokat ragasztószalaggal rögzíted egymáshoz, könyv formában összecsukhatóvá készíted el, akkor még több helyszínt készíthetsz, és még kisebb helyet foglal a gyerekszobában. Nos, olyat nem találtam, de ez az egymásba rakható, négy helyszínes megoldás is nagyon praktikus, és ötletes. Merrilee weboldalán még több képet látsz a kastélyról.

A sablon, vagy saját ötlet alapján rajzold meg a vár körvonalait. Mindenképpen szikét használj a vágáshoz, mert így szép, szabályos széleket tudsz vágni. A közepére ügyelj. Az egyik kartonon felülről vágj belőle ki egy, a karton vastagságával megegyező szélességű vékony csíkot a karton középvonaláig, a másik kartonlapból alulról vágj ki egy a másikkal megegyező méretű csíkot a karton középvonaláig. Így tudod majd stabilan egymásba illeszteni a két részt.

lap vár készítés

vár sablon

kastély sablon

Rakd egymásba a két kivágott kartont, és nézd meg, hogy kell e még vágni, igazítani az illesztéseken. Ha azzal végeztél, akkor számozd be az egymás mellé kerülő oldalakat, hogy a kifestésnél, díszítésnél biztosan a megfelelő oldalakat készítsd el egymás mellé.

Szedd szét a kartont, majd kezdd el a díszítést. Először grafittal rajzold meg a berendezést, majd színes papírból, vagy akril festékkel készítsd el a kastélyt. Ha egyedül csinálod a várat, akkor szuper ajándék lehet belőle, ha együtt készítitek a gyerekkel, akkor nagyon jó kis közös időtöltés.

karton kastély otthon

Karton vár otthon

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.