Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karkötő charmokkal

Készíts kislányodnak születésnapjára, vagy egyéb alkalomra ajándékba színes charmokkal feldíszített karkötőt.
Tetszik? Oszd meg!

charmos gyerek karkötők

Ha még nem nagyon dolgoztál süthető gyurmával, akkor eleinte egyszerűbb figurákat készíts el. Például egy kis színes gomba, vagy egy dobókocka, csillag. Ha ez már megy, akkor kezdd el a díszítést. Például egy kis tök, aminek van szája. Ezt már rá kell dolgozni a tök alapfelületére.

Ha elkészült a figura, akkor szúrjuk bele a kis fémpálcát amit a hobbiboltban ékszerkészítéshez való kellékek között találunk meg. Ez egy kis segédpálca, aminek az egyik fele talpas, így megfogja a gyurmát. A másik felét pedig a gyurma kisütése után kúp fogóval meghajlítjuk, és egy drótcsípővel méretre vágjuk.

A kész figurát még speciális, süthető gyurmához kapható lakkal lelakkozzuk, hagyjuk megszáradni, és ha ez is elkészült, akkor elkezdhetjük összeállítani a karkötőt.

A karkötő összeállításához szükségünk lesz egy láncra, illetve kis kapcsokra, amikkel a charmokat a karkötőre rögzítjük.

Pinterest-en összeszedtem néhány charm ötletet, amelyekhez elkészítési útmutató is van. Folyamatosan bővítem, nézegesd bátran.

Még néhány karkötő ötlet:

süthető gyurma charm

charm készítés

figyegős gyerekkarkötők

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.