Játékbaba csipeszből

A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.
Tetszik? Oszd meg!

csipesz balerina

Az alapanyag a kerek fejű facsipesz.  11 cm hosszú, és a neten 50 darabos csomagban 2000 Ft körüli összegért tudsz venni, ha otthon, vagy közeli boltban nem találsz ilyet.

Ebből aztán sok sok kis figurát tudsz készíteni. Lehet belőle lányoknak balerina, tündér, vagy akár egy egész család baba, fiúknak Batman, Superman, stb.

A csipeszek fából vannak, így könnyen festhetőek akril festékkel. Filccel is színezhetsz, ezt pedig érdemes lelakkozni utána, mert így nem fog meg semmit. De akár decoupage technikával is adhatsz arcot a babáknak.

Ha megfestetted a baba arcát, testét, akkor felöltöztetheted apró anyag darabokból készített ruhácskákkal, tündérszárnyakkal, koronával, palásttal, vagy éppen pom pom szoknyácskával, esetleg krepp papírból készült szoknyával, stb. Ez már a fantáziádon, és a gyerek kedvencein múlik. Összeszedtem a netről néhány ötletet fiúknak, lányoknak vegyesen. Nézegesd meg, aztán alkosd meg a saját babáitokat:

csipesz baba család

csipesz batman

csipesz tündér

csipesz superman

csipesz babák

csipesz tündér falikép

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.