Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Italos üveg kínáló férfiaknak

Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

Italos üveg kínáló férfiaknak

Nagyon jól néznek ki a képen látható kínálók, ezért nem bírtam kihagyni, hogy ne ajánljam nektek. Én ezt a technikát nem próbáltam még ki, de hogy ki fogom, az biztos.

Nézzétek a képeket, és a leírást:

Üvegvágás otthon

Tehát, a lényeg az, hogy a benzinbe áztatott zsinórt rákötöd a vágni kívánt részre, meggyújtod, megvárod míg átforrósodik, aztán a csap alá tartod. Ekkor elvileg a jelölt részen elpattan az üveg.

Mindenképpen hosszú ujjú ruhában, vastag gumikesztyűben, és védőszemüvegben állj neki az első próbának. Ha összejött, akkor csökkentheted a védőfelszerelést.

Ezzel a technikával készíthetjük el a fenti és az alsó képeken látható italkos üvegekből készült kínálót is, ami aztán stílusos ajándék a család férfitagjainak számára.

Üveg kínáló készítés

A feliratos üvegek, a kupakokkal díszített kínálók még érdekesebben lehetnek.


Jó munkát, vidám próbálkozást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.