Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Italos üveg kínáló férfiaknak

Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Tetszik? Oszd meg!

Italos üveg kínáló férfiaknak

Nagyon jól néznek ki a képen látható kínálók, ezért nem bírtam kihagyni, hogy ne ajánljam nektek. Én ezt a technikát nem próbáltam még ki, de hogy ki fogom, az biztos.

Nézzétek a képeket, és a leírást:

Üvegvágás otthon

Tehát, a lényeg az, hogy a benzinbe áztatott zsinórt rákötöd a vágni kívánt részre, meggyújtod, megvárod míg átforrósodik, aztán a csap alá tartod. Ekkor elvileg a jelölt részen elpattan az üveg.

Mindenképpen hosszú ujjú ruhában, vastag gumikesztyűben, és védőszemüvegben állj neki az első próbának. Ha összejött, akkor csökkentheted a védőfelszerelést.

Ezzel a technikával készíthetjük el a fenti és az alsó képeken látható italkos üvegekből készült kínálót is, ami aztán stílusos ajándék a család férfitagjainak számára.

Üveg kínáló készítés

A feliratos üvegek, a kupakokkal díszített kínálók még érdekesebben lehetnek.


Jó munkát, vidám próbálkozást!
Tetszik? Oszd meg!

Születésnapi ajándékok

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
A gyerekkori zoknik színes tömege kerül a kukába, mert kinőtte, mert kilyukasztotta, mert elvesztette a kicsi a párját. Ne dobd ki a színes, mintás zoknikat!
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.